Tag: Dijana Stojanovska

Showing the single result

  • Да не беше Lossless, сепак ќе мислев дека опаѓањето на косата е 90 % неповратно. Но, научниците успеаја да направат чудо: да создадат производ кој нема „хемикалии“ и хормони, само билни екстракти и масла, коишто ја запираат алопецијата и го враќаат растот на косата дури и на ќелавите места.

    Read more