Shkaku #1 i diabetit është sheqeri i lartë në gjak

Kontrolli i një përqindje të sheqerit në gjak dhe trajtimi efektiv i diabetit janë mënyrat e parandalimit të sëmundjeve dhe shmangies së vdekjes

Komente: 194

Padyshim, diabeti sjell ndikim negativ në organet e trupit dhe çon në vdekje, hap pas hapi. 78% e pacientëve që kishin vuajtur nga diabeti vdiqën për shkak të ndërlikimeve të diabetit.

Katina Beqari: Do ta kontrolloj vazhdimisht, në mënyrë që kushdo që kërkon trajtim nga diabeti dhe dëshiron të kontrollojë nivelin e sheqerit në gjak të mund ta blejë produktin me një çmim të veçantë.

Pyetjes suaj iu përgjigj
Katina Beqari

Shefi i Endokrinologjisë, mjek i përgjithshëm, shpëtoi miliona jetë. Specialisti që ka arritur më shumë suksese në trajtimin e diabetit në MB.

Përvojë pune prej më shumë se 30 vitesh.

Mos dëgjoni askënd dhe mos e harroni këtë fakt të thjeshtë: ju mund të trajtoni diabetin dhe të kontrolloni nivelin e sheqerit në gjak përgjithnjë, pa marrë parasysh sa kohë keni që jeni sëmurë.

Intervistuesi: Përshëndetje, Dr Katina Beqari. A është e vërtetë që nuk ka asnjë që mund të ndihmojë pacientët me diabet ta kalojnë sëmundjen?

Katina Beqari: Përshëndetje! Sistemi burokratik në shërbimin mjekësor është akoma i fortë. Kjo është një çështje shumë e ndërlikuar. Me sa duket, ekzistojnë spitale dhe institucione private mjekësore ku kjo sëmundje mund të trajtohet. Fatkeqësisht, shumica e specialistëve në këtë fushë mund ta mbajnë trupin e një pacienti të ekuilibruar dhe të ndihmojnë pacientët të luftojnë disa efekte të sëmundjes. Ne duhet të kuptojmë se një dietë e veçantë, insulina dhe ilaçet krijojnë vetëm një imazh mashtrues të një jete normale. Është sëmundja që nuk preket nga të gjitha këto. Pacienti ende vuan.

E gjithë kjo çon në pjesën më të madhe të pacientëve të mos kenë ndihmë të vërtetë dhe efektive nga specialistët. Ndodh kryesisht sepse diabeti është po aq i rëndë dhe i ndërlikuar sa sëmundjet e tjera, si kanceri.

Intervistuesi: Cili është mendimi juaj? A po sugjeroni që numri i rasteve të vdekjes nga diabeti nuk ndryshon shumë nga numri i rasteve të vdekjes nga kanceri?

Katerina Beqari: Sigurisht. Këta numra jo vetëm që mund të krahasohen, por shihen edhe si të njëjtët numra, nëse analizojmë përqindjen e vdekjeve. I vetmi ndryshim është se kur një pacient vuan nga diabeti, vdekja vjen ngadalë. Sidoqoftë, ka pak ndryshim ndërmjet numrit të rasteve të vdekjes nga diabeti dhe nga kanceri. Edhe nëse pacientët që vuajnë nga kanceri bëjnë më të mirën e tyre për të luftuar me të gjatë gjithë jetës, pacientët me diabet ndiejnë pafuqi për shkak të një periudhe të kufizuar trajtimi me insulinë dhe duke ndjekur dietën. Siç e dini, madje ka disa pacientë që janë shëruar. nuk mund të flasim për mënyrën e vetme të trajtimit që do t'i shkonte për shtat të gjithë njerëzve, siç mund ta kuptojmë duke vëzhguar situatën aktuale këto ditë.

Ndërsa numri i pacientëve me diabet nga e gjithë bota po rritet me shpejtësi, kjo sëmundje shkakton shumë raste të vdekjes.

Intervistuesi: Në çfarë mënyre mund të çojë në vdekje diabeti. Gjithçka është e qartë për kancerin, por çfarë ndodh me diabetin?

Katerina Beqari: Së pari, janë ndërlikimet klasike të diabetit: koma diabetike, nekroza e gjymtyrëve, gangrena, humbja e shikimit, impotenca, acetoza ceto, hipoglikemia. Shpesh shfaqen gjatë zhvillimit të diabetit dhe janë kryesisht fatale. Nëse shikojmë problemin, ndërlikimet janë:

Acidoza diabetike

Efektet : Humbja e vetëdijes, dëmtimi i organeve vitale. Vdekja.

Ulja e presionit të gjakut

Efektet : Humbje e vetëdijes, hiperglicemi e papritur afatshkurtër, reagim i dobët ndaj dritës, djersitje akute dhe konvulsione. Forma ekstreme është koma.

Osmoza që rritet në koma

Efektet : Polidipsia (etja e tepërt), poliuria (urinimi i tepërt).

Intervistuesi: Këto janë të gjitha?

Koma laktocidotike

Efektet : Humbja e vetëdijes, ndalesë e frymëmarrjes, ulje e presionit të gjakut, mungesa e urinimit. Mund të pasohet nga insuficiencë kardiake.

Katina Beqari: Këto janë vetëm disa nga ndërlikimet që mund të ndodhin menjëherë pasi sëmundja fillon të zhvillohej. Brenda 2-3, çdo ndërlikim mund të ndodhë, për shembull:

1. Retinopatia është një dëmtim i retinës së syrit, i cili më vonë mund të çojë në gjakderdhje në pjesën e pasme të syrit dhe shkëputje të retinës. Së fundmi, mund të çojë në humbje të plotë të shikimit. Në shumicën e rasteve pacientët me diabet të tipit II luftojnë me retinopatinë. Pacienti verbohet plotësisht.

2. Patologjia e enëve të gjakut. Depërtueshmëria e enëve të gjakut zvogëlohet shumë, si rezultat, ato bëhen të brishta. Një tendencë e lartë për trombozë dhe aterosklerozë. Në çdo kohë mund të ndoshë gjakderdhja e brendshme ose hemorragjia cerebrale.

3. Polineuropatia. Humbja e ndjeshmërisë ndaj dhimbjes dhe nxehtësisë në ekstremitete. Në shumicën e rasteve zhvillohet në zonën e këmbës dhe krahut dhe është e dukshme në pjesët e poshtme dhe të sipërme të këmbës dhe krahëve. Simptomat e para janë mpirja dhe ndjesia e djegies në ekstremitete, të intensifikuara gjatë natës. Mund të rezultojë në humbjen e kontrollit të gjymtyrëve.

4. Ulçera në këmbë. Komplikimi në të cilin ekstremitetet e poshtme të një pacienti me diabet mund të shihen në ulçera të hapura, plagë purulente, zonë nekrotike (vdekje). Mund të rezultojë në amputim ose vdekje.

Intervistuesi: Çfarë zgjedhjesh kanë pacientët? Ndihma mjekësore private nuk ka gjasa të jetë efektive, por duhet të ketë disa rezultate pozitive në spitale ...

Katina beqari: Jam dakord që në fillim situata duket e pashpresë. Kryesisht, kjo është arsyeja pse programi zbatohet tani, dhe çdokush mund të marrë një ilaç të fuqishëm antidiabetik me një çmim të veçantë. Kjo shmang të gjithë faktorët që mund të ndërpresin trajtimin e duhur, përfshirë burokracinë.

Intervistuesi: A mund të na tregoni më shumë për këtë?

Katina Beqari: E shihni, e vetmja gjë thelbësore, pasi ilaçet e vjetra nuk bëjnë, madje edhe ato që përdoren për trajtim - është rivendosja e plotë e funksionit të pankreasit, e cila lejon thithjen e insulinës përmes procesit të vetë-prodhimit. Nuk ka ndihmë nga faktorë të jashtëm. Në të kundërt, shumica e barnave në dispozicion (madje edhe më të efektshmet) i ndihmojnë pacientët të përmirësojnë gjendjen e tyre, duke rritur artificialisht nivelet e sheqerit në gjak. Në vend të kësaj, në mënyrë që të merrni trajtim të plotë të diabetit, funksioni i pankreasit duhet të rikthehet. Kjo eshte e pamundur.

Sipas provave të fundit shkencore, kalciumi aktiv është më i miri për të zvogëluar sheqerin dhe për tu rikthyer në pankreas. Ka shumë në gjethet e mështeknës - 17 herë më shumë se në qumështin e lopës. Sa më pak kalcium aktiv të hyjë në trup, aq më keq funksionon pankreasi, aq më pak insulinë prodhon. Kështu, mungesa e kalciumit aktiv provokon rritje të sheqerit në gjak.

Provat klinike mbi ilaçin e ri kanë treguar që produkti e zgjidh shumë mirë këtë detyrë. Në total, morën pjesë 10,120 njerëz nga grupmosha të ndryshme dhe faza të ndryshme të diabetit. 93.8% kanë ndaluar plotësisht rritjen e nivelit të sheqerit në gjak. 5.6% kishin ende disa probleme, por shëndeti i tyre u përmirësua ndjeshëm. Si përfundim, njerëzit me diabet të rëndë dhe afër vdekjes, pas kursit të trajtimit, përjetojnë vetëm nivele të vogla të parregullta të sheqerit në gjak. Dhe me vetëm 0.6% përmirësimi është i rëndësishëm, por jo aq sa të konsiderohet i rikthyer plotësisht.

Intervistuesi: A mund të prezantoni më shumë rreth produktit?

Katina Beqari: Po flas për një përparim të ri në endokrinologji - Pikat DiaDrops Ky suplement dietik ndihmon në kontrollin e niveleve të sheqerit në gjak dhe rikthen pankreasin në gjendjen e mëparshme në vetëm 2 muaj.

Produkti u krijua nga një kompani botërore duke përdorur metodat më të fundit teknologjike, dhe u deshën 2 vjet për krijimin e tij. Është arsyeja pse ne mund të ofrojmë DiaDrops me një çmim të veçantë.

Intervistuesi: A mund të na shpjegoni ju lutem se si funksionon ky produkt i mrekullueshëm?

Katina Beqari: Këtu nuk ka asnjë mrekulli, vetëm shkencë të pastër. Drops rivendosin nivelin kompleks të kaliumit, në të njëjtën kohë, ato prodhojnë qeliza të veçanta imune "të riprogramuara", aktivizojnë restaurimin e pankreasit, rivendosin funksionin e tij. Pankreasi fillon të thithë insulinën e prodhuar nga trupi i njeriut dhe të eleminojë shkakun e diabetit. Kjo është arsyeja pse sheqeri në gjak stabilizohet plotësisht pas ciklit të plotë.

Intervistuesi: Duket shumë mirë. Pra, na tregoni më shumë se si ndikon në shëndetin e njerëzve.

Katina Beqari: Do të thotë që përmirësimi i ilaçeve në Azi duket se po forcohet këto kohë dhe ju mund ta trajtoni diabetin brenda 2-3 muajve. DiaDrops jo vetëm që mund të ulin numrin e simptomave, të stabilizojnë sheqerin në gjak, por ndihmojnë trupin e një pacienti të rivendosë funksionin e krijimit të qelizave të reja. Produkti merret me të gjitha shkaqet e diabetit dhe pacientët bëhen përsëri të shëndetshëm. Pacientët mund të kapërcejnë jo vetëm të gjitha simptomat, por edhe burimin e sëmundjes.

Intervistuesi: A sjell DiaDrops ndikim pozitiv vetëm në fillimet e përdorimit të tij?

Katina Beqari: Jo. Siç e kam përmendur më parë, ato rikthejnë funksionin e krijimit të qelizave të reja të trupit, stabilizojnë trupin e një pacienti. E trajtojnë sëmundjen në çdo fazë, madje edhe në atë më të ndërlikuar, e cila mund të çojë drejt vdekjes.

Intervistuesi: A është mjaft i efektshëm për të luftuar me shkaqet e sëmundjes apo mund të ndihmojë vetëm në stabilizimin e sheqerit në gjak?

Katina Beqari: DiaDrops stabilizon sheqerin në gjak në ditët e para të përdorimit (pjesërisht për shkak të ringjalljes së funksionit pankreatik) dhe zhduk plotësisht sëmundjen në fund të ciklit të përdorimit. Për momentin, është mënyra e vetme për të mundur diabetin.

Intervistuesi: Kur mbaron programi?

Katina Beqari: Afati i fundit i programit është - (përfshirë). Para kësaj, ju duhet të lini një kërkesë për DiaDrops . Nëse nuk e keni bërë akoma, ju rekomandoj që të nxitoni, pasi nuk do të jeni në gjendje të blini DiaDrops me çmim të veçantë. Unë personalisht mund të garantoj se të gjithë kërkesat do të pranohen dhe të gjithë klientët do të marrin produktin.

Sondazhi: Si mund ta mposhtni diabetin dhe të stabilizoni sheqerin në gjak?

Trajtimi:
23%
DiaDrops:
47%
Mjekësia tradicionale:
8%
Ende në kërkim të një metode:
17%
Nuk besoj se është e mundur.
5%

Intervistuesi: Katina Beqari, faleminderit që ishit prezent! A keni ndonjë gjë për t’u thënë lexuesve tanë para se të mbarojë programi?

Katina Beqari: Sigurisht, do të doja të shtoja diçka. Ju lutemi, mos e nënvlerësoni rrezikun e sëmundjes. Është vërtet e ndërlikuar dhe mund të çojë në vdekje. Ju duhet të bëni më të mirën në mënyrë që të mos verboheni, të keni koma apo t'ju amputohet këmba apo krahu. Më mirë ta zgjidhni këtë problem sa më shpejt që të keni mundësi.

PROGRAMI I ULJES SË ÇMIMIT
Praktika Mjekësore Universitare
9600 ALL 4800 ALL
9600 ALL 4800 ALL

Institucioni ynë kërkimor, në partneritet me Universitetin e Mjekësisë dhe kompaninë që prodhon DiaDrops, ka nisur një program zbritjeje për të ardhmen e afërt (farmaci në internet).

Të gjithë njerëzit që marrin pjesë në program mund të marrin një zbritje 50% nëse blejnë DiaDrops

Intervistuesi: Çfarë duhet të bëjë një person në mënyrë që të marrë pjesë në program?

Katina Beqari: Në mënyrë që të porosisin DiaDrops me programin e uljes së çmimit, njerëzit duhet të bëjnë si vijon:

Termat që lidhen me DiaDrops në program:

  • Porosit DiaDrops për arsye private. Klientët dhe marrësit duhet të jenë të njëjtë. Ka shumë rëndësi, pasi duhet të jemi të vetëdijshëm për ndërmjetësuesit e tjerë të mundshëm, njerëzit që përpiqen të blejnë një numër të madh të produktit dhe ta shesin atë me çmim më të lartë.
  • Porosit duke plotësuar aplikimin e dhënë nga programi . Aplikimi zyrtar garanton një çmim real të dhënë nga kompania dhe ndihmon klientët të shmangin çdo ndërmjetës të mundshëm.

Intervistuesi: Sa do të zgjasë programi?

Katina Beqari: Kur të gjitha produktet e DiaDrops blihen. Do të thotë që programi do të mbaronte brenda 3-4 javësh. Nuk janë reklamat televizive apo radio ato që reklamojnë në mënyrë të efektshme. Një pacient i rikuperuar plotësisht nga diabeti së shpejti do t'u tregojë të gjithë njerëzve të afërt për këtë. Është një surprizë edhe për ne, nuk kemi pritur që rezervat e DiaDrops të mbaronin shpejt. Dita e fundit e zbritjes është .

Kjo është arsyeja pse unë ju rekomandoj shumë që të porosisni DiaDrops sa më shpejt që të mundeni. Programi nuk do të shfaqet më këtë vit.DITA SASIA E MALLRAVE TE SHITURA ME ZBRITJE

23

Ju mund të plotësoni aplikacionin dhe të blini DiaDrops me një çmim 4800 ALL :

Aplikimi zyrtar për porosinë

Numri 29,982 nga gjithsej 30,000 fjalë
në mënyrë që të merrni DiaDrops me çmim 4800 ALL .
Në mënyrë që të blini DiaDrops, ju lutemi plotësoni emrin tuaj, numrin e telefonit dhe klikoni tek "POROSIT"
* Të dhënat tuaja i dërgohen direkt prodhuesit. Askush përveç kompanisë nuk ka akses në to.
194 njerëz komentuan sot
Liljana Xhemili
Unë porosita DiaDrops sot. Faleminderit shumë për dorëzimin e shpejtë!
një orë më parë
Olimpia Sterjo
Kam vuajtur nga rritja e sheqerit në gjak. Por problemi është zhdukur pas rreth 50 ditësh nga marrja e pikave. Faleminderit!
një orë më parë
Bani Dyrmishi
Dua të falënderoj Dr Katina Beqari! Jam përpjekur ta marr dhe nuk ka qenë e vështirë. Le të shohim se çfarë do të ndodhë më pas. Jam vetëm në fillim të ciklit të produktit, por padyshim që tani ndihem më mirë. Do te shkruaj mendimin tim me vonë. Sidoqoftë, ndjehem sikur sheqeri në gjak po stabilizohet. Prandaj shpresoj që gjithçka të jetë në rregull!
një orë më parë
Katina Beqari
Bani, thjesht mos u shqetëso shumë dhe vazhdo të marrësh DiaDrops. Thjesht duhet të ndiqni udhëzimet

Faleminderit shumë, Katina Beqari
një orë më parë
Harry Nelson
Ndihmë! Jam sëmurë duke mos qenë në gjendje të kontrolloj sheqerin në gjak. Kjo dhimbje më shkatërron. Nuk kam ide se çfarë të bëj. Jam përpjekur të bëj ndonjë trajtim tjetër, por nuk më ndihmon :(
një orë më parë
Bardhyl Lala
Provoni DiaDrops dhe nuk do të pendoheni! Njërin nga sytë e mi e kam të verbër për shkak të diabetit. Për fat të mirë, nëna dhe gjyshja më porositën DiaDrops në lidhje me këtë program dhe arrita të shpëtoj syrin tjetër. Pas 2 muajsh, sheqeri në gjak është ulur dhe është i qëndrueshëm. Unë bëj një jetë të plotë, dhe uroj të njëjtën gjë për ju!
një orë më parë
Lena Xhokaxhi
Si të porosisim
një orë më parë
Margaret Kalldrëmxhiu
Kjo është lidhja e faqes zyrtare. Produkti më ndihmoi shumë.
një orë më parë
Lena Xhokaxhi
Margaret Kalldrëmxhiu: faleminderit, e kam porositur.
dhe shpresoj se do ta marr së shpejti. Sa duhet të pres?
një orë më parë
Margaret Kalldrëmxhiu
Lena Xhokaxhi, mbase 3-4 ditë
një orë më parë
Hatixhe Sulejmani
E kisha porositur produktin për motrën time përpara 2 muajsh, para se të niste programi. Para kësaj, motra ime vuante nga diabeti për një kohë të gjatë. Ju nuk mund ta imagjinoni se sa motra më ishte mirënjohëse kur e porosita produktin.
një orë më parë
Pjerinn Hakiu
A është rezultati kaq i mirë? E ndjej që do ta blej.
një orë më parë
Kristi Buhati
Kam dëgjuar rreth këtij produkt. Një mik i imi e ka provuar tashmë. Ai kishte disa probleme në kontrollin e sheqerit në gjak për 2 vjet dhe tani problemet i janë zgjidhur. Do ta provoja gjithashtu.
një orë më parë
Xhevdet Rabija
Kam diabet. Por me DiaDrops ndihem shumë më mirë. Nuk ka më valë sheqeri. Kjo është e mrekullueshme!
një orë më parë
Dorian Ganimeti
Djema, a ndihmon? Nuk ka asnjë mjek ose mjekim që mund të më ndihmojë. Duket se është një ide mashtruese për mua.
një orë më parë
Kamela Dushnjaku
Dorian Ganimeti, ka efekt 99%. Sjell ndikim vërtet pozitiv, dhe më e rëndësishmja qëndron në natyrën e saj. Kjo është arsyeja pse ju duhet ta provoni produktin kur ka zbritje. DiaDrops më ndihmoi në trajtimin e diabetit!
një orë më parë
Ema Korini
Faleminderit shumë kompanisë! DiaDrops më dha një ndihmë me të vërtetë të shpejtë! Unë e kam porositur atë në faqen zyrtare të kompanisë. Mos e shtyni përdorimin e tij, më mirë ta kaloni diabetin sa më shpejt të jetë e mundur, në mënyrë që të mund të jetoni pa vuajtur.
një orë më parë
Ema Boshnjaku
Faleminderit, Dr Katina, shumë. Pa ju, nuk mund të besoja efektin e produktit. Jam martuar me një burrë me diabet 5 vjet më parë. Është e tmerrshme! Tani ai vrapon po aq shpejt sa çdo djalë 15 vjeçar.

Gjithashtu, shpërndarja nuk ishte vërtet e shpejtë.

një orë më parë
Katina Beqari
Ema Boshnjaku, është kënaqësia ime. Ju lutem mund të më tregoni sa vjet ka shpenzuar burri juaj për trajtimin?

Me respekt, Katina Beqari
një orë më parë
Ema Boshnjaku
Rreth 55 ditë dhe brenda 14 ditësh sheqeri iu stabilizua

një orë më parë
Katina Beqari
Emay, urime!

Gjithë të mirat, Katina Beqari
një orë më parë
Marina Turdiu
Nuk e kam pritur një efekt kaq të mirë. DiaDrops më ndihmoi të shërohesha plotësisht brenda 6 ditësh! Unë kam porositur më shumë për miqtë e mi.
57 minuta më parë
Bledi Konjari
Unë e porosita përpara gjysëm ore në program
Është vërtet emocionuese. Nuk e prisja këtë efekt!
Unë e kam vendosur kërkesën time në faqen zyrtare dhe aplikimi im është pranuar. Dua të bëj një jetë normale dhe dua shumë të eci!
55 minuta më parë
Ema Pushi
Unë e kisha blerë produktin përpara 6 muajsh, vuaja shumë nga diabeti më parë. DiaDrops ka ndikim pozitiv brenda vetëm disa javësh! Nuk e kam pritur që do të funksiononte. Tani ndihem shumë mirë.
53 minuta më parë
Landa Floriri
Unë e kam porositur menjëherë sapo kam marrë rrogën. Tani mund ta kontrolloj sheqerin në gjak menjëherë pas dy ditësh duke e përdorur atë.
48 minuta më parë
Katina Beqari
Duket se disa kompani po përpiqen shumë të shesin produktin e tyre. Ata janë kaq lakmitarë. Tani e tutje ne do të kontrollojmë vendin dhe personin, të cilit do t'ia dorëzojmë produktin

Me respekt, Katina Beqari
36 minuta më parë
Peno Brahimi
Kam marrë produktin DiaDrops gjashtë muaj më parë. Duket se simptomat e diabetit po zhduken gradualisht. Unë jetoj si njeri normal dhe nuk kam më frikë nga rritja e sheqerit
44 minuta më parë
Nina Pjetri
Edhe unë e kam blerë. Me të vërtetë ndihmon! Nëse keni diabet, ju rekomandoj që të provoni produktin, pasi efekti është i njëjtë me atë që përshkruhet. Për më tepër, dorëzimi është me të vërtetë i shpejtë, vetëm në 3 ditë. Do të doja të kishte pasur programe të tilla më parë :(
39 minuta më parë
Katina Beqari
Nina Pjetri, është e pamundur. U desh kaq shumë kohë për të krijuar një produkt kaq të përsosur dhe për të filluar programin dhe kemi shpenzuar shumë para për ta investuar atë. Më në fund, njerëzit mund ta kalojnë diabetin me të vërtetë shpejt, pa kosto të mëdha.

Me respekt, Katina Beqari
36 minuta më parë
Hëna Murati
Kam lexuar artikullin dhe vendosa ta porosis menjëherë për ta provuar. Medikamentet e rregullta më kanë ndihmuar vetëm për një kohë të shkurtër dhe më thanë që diabeti ishte i vështirë për tu shëruar. Tani mund të shoh rezultatet reale. DiaDrops dorëzohet brenda 5 ditëve pas bërjes së një porosie. Dhe u ndjeva aq mirë që nga dita e parë, nuk mund ta besoja. Faleminderit nga zemra ime, tani mund të bëj një jetë normale!
31 minuta më parë
Tereza Boshnjaku
Djema ju lutem më tregoni ku ta blej? Nuk munda ta gjeja produktin në asnjë farmaci dhe nuk jam mësuar të porosis në internet. Gjithashtu, nuk dua të blej produkte false.

27 minuta më parë
Katina Beqari
Siç e kam përmendur tashmë, mund të blini DiaDrops vetëm në faqen zyrtare. Nëse nuk doni të bëni ndonjë gabim, thjesht klikoni këtu dhe plotësoni një porosi.
Gjithashtu, do të doja t'ju tregoja se, DiaDrops ofrohet me zbritje në program! Sidoqoftë, programi nuk do të zgjasë shumë, prandaj shpejtoni! Bëni kujdes me çmimet.

Me respekt, Katina Beqari
15 minuta më parë
Shkoni në faqen zyrtare të DiaDrops