X

Jeni jashtë Shqipërisë Prisni!

Nga Shqipëria dhe nga zona juaj, kemi më shumë ankesa në lidhje me diabetin dhe ndërlikimet e tij!

Doar o zi - la checkout toți localnicii "Diatea" este disponibil la un preț special!


Shkaku i vetëm i diabetit është mungesa e kaliumit në organizëm!

Stabilizimi i sheqerit në gjak dhe trajtimi i efektshëm i diabetit është një mënyrë për të parandaluar sëmundjen.

Komente: 194

Diabeti do të ndikojë në mënyrë të pashmangshme në organet. 78% e diabetikëve kanë komplikime për shkak të sëmundjes.

Laura Abedini "Unë personalisht do të sigurohem që çdo njeri që e kërkon ilaçin e diabetit dhe stabilizimit të sheqerit në gjak ta marrë atë me çmim të veçantë."

Pyetjeve tuaja u përgjigjet
Laura Abedini

Shefja e Departamentit të Endokrinologjisë. Mjeke dhe praktikuese që ka shpëtuar mijëra jetë. Specialistja më e mirë mjekësore në trajtimin e diabetit në vend.

Përvojë pune - më shumë se 30 vjet

"Mos harroni, e vërteta është e thjeshtë, mos dëgjoni askënd: ju mund të shëroni diabetin dhe mund të stabilizoni nivelin e sheqerit në gjak një herë e përgjithmonë, në çdo moshë dhe në çdo fazë të sëmundjes. Në Mbretërinë e Bashkuar, ne kemi nisur një program përmes të cilit çdokush mund të marrë ilaçet e diabetit me çmim të veçantë!

Në Shqipëri kemi nisur një program përmes të cilit çdokush mund të marrë ilaçet e diabetit me çmim të veçantë!"


Përpara një muaji nisi programi "Shqipëria pa diabet", i cili synon të luftojë diabetin dhe ndërlikimet e tij. Kemi marrë shumë pyetje në lidhje me të dhe vendosëm të botojmë sot një intervistë me koordinatoren e programit, Laura Abedini. Ajo është profesore me reputacion, e cila personalisht ka drejtuar programin dhe mbikëqyr ecurinë e tij në mënyrë që të shmanget korrupsioni. Ju kujtojmë se programi ka nisur zyrtarisht vetëm në fund të . përmes programit, çdo banor i vendit mund të marrë ilaçin më të ri të diabetit me çmim të veçantë . Dërgesa është e mundur në të gjithë vendin.

Redaktori: Përshëndetje, Dr. Laura Abedini, përse është e nevojshme të nisë një program? Klinikat dhe spitalet e rregullta nuk mund të merren më me trajtimin e diabetikëve?

Laura Abedini: Përshëndetje! Sistemi shëndetësor është shumë burokratik. Është një mekanizëm i madh, me shumë probleme. Sigurisht, klinikat dhe spitalet i trajtojnë diabetikët. Por, për fat të keq, specialistët atje përqendrohen kryesisht në mbajtjen e trupit në gjendje të qëndrueshme dhe në luftimin e efekteve të sëmundjes. Duhet të kuptojmë që dietat e specializuara, insulina dhe ilaçet mirëmbajtëse thjesht krijojnë iluzionin e një jete normale. Vetë sëmundja nuk preket aspak.

Redaktori: Çfarë i kërcënon diabetikët?

Laura Abedini: Së pari, ekzistojnë ndërlikimet klasike të diabetit - koma diabetike, nekroza e gjymtyrëve, gangrena, humbja e shikimit të syve, impotenca, ketoacidoza, hipoglikemia. Këto zakonisht shfaqen gjatë zhvillimit të diabetit dhe shumë shpesh janë fatale. Nëse do të studionim çështjen, ndërlikimet janë

Ketoacidoza

Efektet : Humbja e vetëdijes, një përçarje e papritur e aktivitetit të organeve vitale.

Hipoglikemi

Efektet : Humbja e vetëdijes, rritja e menjëhershme e sheqerit në gjak në një periudhë të shkurtër kohe, mungesa e reagimit ndaj dritës, djersitje akute dhe konvulsione. Forma ekstreme është koma.

Koma hiperosmotike

Efektet : Polidipsia (etja e tepërt), poliuria (urinimi i tepërt).

Koma laktocidotike

Efektet : Humbja e vetëdijes, dëmtime të frymëmarrjes, ulje e presionit të gjakut, mungesë urinimi. Shoqërohet me pamjaftueshmëri kardiovaskulare.

Redaktori: A është kjo gjithçk?

Laura Abedini: Këto janë vetëm disa nga ndërlikimet që mund të shfaqen menjëherë, vetëm disa muaj pas zhvillimit të sëmundjes. Në 2-3 vjet, mund të ndodhin komplikime, të tilla si:

1. Retinopatia është një dëmtim i retinës së syrit, i cili më vonë mund të çojë në hemorragji të pjesës së prapme të syrit dhe shkëputje të retinës. Mund të çojë gradualisht në humbjen e plotë të shikimit të syve. Më shpesh, retinopatia shfaqet tek pacientët me diabet të tipit II. Pacienti është plotësisht i verbër.

2. Angiopatia. Përshkueshmëria e enëve të gjakut është ulur në mënyrë dramatike, sa ato bëhen të brishta. Ekziston një tendencë e trombozës dhe aterosklerozës. Gjakderdhja e brendshme apo hemorragjia cerebrale mund të shfaqen në çdo kohë.

3. Polineuropatia. Humbja e ndjeshmërisë ndaj dhimbjes dhe nxehtësisë në ekstremitete. Më shpesh zhvillohet si ndjeshmëria me 'dorashka dhe çorape', duke qenë njëkohësisht e dukshme në gjymtyrët e poshtme dhe të sipërme. Simptomat e para janë mpirja dhe ndjesia e djegies në ekstremitet, të cilat intensifikohen gjatë natës. Çon në humbjen e kontrollit mbi gjymtyrët.

4. Këmba diabetike. Një ndërlikim në të cilin gjymtyrët inferiore të një pacienti me diabet paraqesin ulçera të hapura, zinxhirë purulentë, zona nekrotike (të vdekura). Çon në amputim.


Redaktori: Çfarë opsionesh kanë diabetikët? Duket se klinikat janë të padobishme, por sëmundja duhet të trajtohet disi...

Laura Abedini: Jam dakord, në vështrim të parë situata duket e dëshpëruar. Kryesisht, kjo është arsyeja pse programi fillon tani dhe çdokush mund të marrë një ilaç të fortë kundër diabetit me një çmim të . Kjo shmang çdo pengesë për diabetikët, përfshirë ato burokratike.

Redaktori: A mund të na tregoni më shumë?

Laura Abedini: Shikoni, e vetmja gjë që është vërtet e nevojshme dhe që ilaçet e vjetra, madje edhe ato të synuara për trajtim nuk mund të ofrojnë, është një rikuperim i plotë i funksionit pankreatik, i cili do ta lejojë atë të thithë insulinën e prodhuar nga vetë trupi. Pa ndihmë nga jashtë. Përkundrazi, shumica e ilaçeve ekzistuese (madje edhe më të mirat) përpiqen të përmirësojnë gjendjen e pacientit, duke rritur artificialisht sheqerin në gjak. Në vend të kësaj, për të trajtuar plotësisht diabetin, duhet të rikthehet funksioni i pankreasit . Kjo nuk është e mundur.

Bazuar në hulumtimet më të fundit, e vetmja gjë që duhet të bëni në mënyrë që të rktheni funksionin e pankreasit është të rikuperoni nivelin kompleks të kaliumit në gjak. Ekziston një mungesë akute e kaliumit, kështu që pankreasi ndalon thithjen e insulinës së prodhuar nga vetë trupi. Problemi i rikuperimit të niveleve të kaliumit është shumë i vështirë, sepse 'kaliumi 12' është i pamundur të ruhet në formën e gatshme për t'u administruar. Mundësia e vetme është zgjedhja e përbërësve të cilët do të reagojnë brenda trupit të njeriut dhe do të formojnë përbërësin e nevojshëm në trup.

Provat klinike mbi ilaçin e ri kanë provuar se ai e kryen shumë mirë këtë detyrë. Në total, kanë marrë pjesë 10120 njerëz të grupeve të ndryshme të moshës dhe në faza të ndryshme të diabetit. 93.8% kanë hequr qafe plotësisht nivelin e rritur të sheqerit në gjak. 5,6% ende kishin disa probleme, por shëndeti i tyre i përgjithshëm u përmirësua ndjeshëm. Në përgjithësi, njerëzit që kishin një fazë të rëndë të diabetit, pas kurës, kishin vetëm rikthimetë vogla periodike të nivelit anormal të sheqerit në gjak. Dhe vetëm për 0.6% përmirësimi ishte thelbësor, por i pamjaftueshëm për t'u konsideruar i rikuperuar plotësisht.


Redaktori: A mund të shpjegoni se çfarë lloj ilaçi është ky?

Laura Abedini: Unë po flas për zhvillimin e ri të quajtur Diatea. Ky është një ilaç i cili lejon, në kohën më të shkurtër të mundshme, fjalë për fjalë 4 ditë, të harrojë plotësisht luhatjet e sheqerit në gjak dhe, në 2-3 muaj, të rivendosë plotësisht funksionin e pankreasit.

Prodhohet nga një kompani ndërkombëtare duke përdorur teknologjinë më të përparuar dhe zhvillimi i saj ka zgjatur 2 vjet. Kjo është arsyeja pse ne jemi në gjendje ta shpërndajmë çajin Diatea me çmim të veçantë. Programi tashmë ka filluar dhe ilaçet janë në dispozicion të popullsisë.


Redaktori: A mund të na tregoni se si funksionon ky ilaç mrekulli?

Laura Abedini: Këtu nuk ka asnjë mrekulli, ka vetëm shkencë të pastër. Ilaçi rikthen nivelin e kaliumit kompleks dhe, në të njëjtën kohë, gjeneron qeliza të veçanta imune 'të ri-programuara', të cilat shkaktojnë procesin e rikuperimit të pankreasit, duke rivendosur funksionin e tij. Pankreasi fillon të thithë insulinën e prodhuar nga trupi i njeriut, i cili vetë heq shkakun e diabetit. Si rezultat, pas një kursi trajtimi, sheqeri në gjak është stabilizuar plotësisht.

Redaktori: Shumë impresionuese. Por, ju lutem na tregoni çfarë do të thotë kjo për njerëzit e zakonshëm.

Laura Abedini: Do të thotë që ilaçi modern evropian është gjithnjë e më i avancuar dhe ju mund ta shëroni diabetin brenda 2-3 muajsh. Çaji Diatea nuk i lehtëson simptomat, duke stabilizuar përkohësisht sheqerin në gjak, por bën 'ringritjen' e trupigt në nivel qelizor. Ilaçi largon shkakun e diabetit dhe pacienti bëhet përsëri i shëndetshëm. Pacienti jo vetëm që heq qafe simptomat, por edhe eleminon burimin e sëmundjes.


Redaktori: Çaji Diatea ndihmon vetëm në fazat e hershme?

Laura Abedini: jo, siç ju thashë, vepron në nivel qelizor, duke përmirësuar trupin e pacientit. Ai trajton çdo fazë të diabetit, deri në rastet më të neglizhuara.


Redaktori: A është e vërtetë që e largon shkakun e sëmundjes, në vend që thjesht të stabilizojë sheqerin në gjak?

Laura Abedini: Çaji Diatea stabilizon sheqerin në gjak në ditët e para të trajtimit (për shkak të rimëkëmbjes së pjesshme të funksionit të pankreasit) dhe largon plotësisht sëmundjen pas përfundimit të kursit. Tani për tani, është zgjidhja e vetme që largon me të vërtetë diabetin.


Redaktori: si mund ta marrin njerëzit çajin Diatea përmes programit? Mund ta bëjë çdokush këtë gjë?

Laura Abedini: Po, absolutisht të gjithë. Ekziston vetëm një 'por' - për shkak të niveleve të ulëta të prodhimit, programi është i kufizuar. Në të njëjtën kohë, kushdo që e dëshiron atë mund të lërë një kërkesë dhe ta marrë çajin Diatea me një çmim të veçantë. Gjithçka ju duhet të bëni është të lini emrin tuaj dhe numrin tuaj të telefonit, dhe ekipi i qendrës së mbështetjes do të kontaktojë me ju.


Redaktori: Kur do të përfundojë programi?

Laura Abedini: Afati i fundit i programit është - (përfshirë këtë). Para kësaj, ju duhet të ini një kërkesë për çajin Diatea . Nëse nuk e keni bërë këtë tashmë, ju rekomandoj të nxitoni, sepse më vonë do të jetë e pamundur të merrni çajin Diatea me çmim të veçantë. Unë personalisht garantoj që porositë e bëra deri në atë afat do të përpunohen dhe njerëzit do të marrin ilaçet e tyre.

Sondazhi: Si e larguat diabetin dhe e stabilizuat sheqerin në gjak?

Ilaçet:
23%
Çaji Diatera:
57%
Ilaçet tradicionale:
8%
Ende po kërkoj një zgjidhje:
17%
Nuk besoj se është e mundur
5%

Laura Abedini, faleminderit për intervistën! A doni t'u tregoni lexuesve tanë ndonjë gjë tjetër para se të përshëndetemi?

Laura Abedini: Po sigurisht. Mos e trajtoni sëmundjen tuaj si shqetësim. Është shumë e rrezikshme dhe mund të jetë fatale. Nuk duhet të prisni të verboheni, të hyni në gjendje kome, që gjymtyrët t'ju priten. Është më mirë ta zgjidhni problemin para se të jetë vonë.Kujdes! Kujdes nga produktet e rreme!

Diatea mund të merret në Shqipëri vetëm duke marrë pjesë në short me zbritje deri në 50%
Urime!

Mund të porosisni Diatea në promovim, për vetëm 4800 ALL.

Në rregull

Kujdes!

Uebfaqja jonë ofron zbritje promovuese për blerjen e Diatea. Provoni fatin tuaj duke shtypur butonin TJERR. Nëse jeni me fat, do të keni mundësi ta blini këtë produkt më të lirë se normalisht! Paç fat!

TJERR

ULJE 9600 ALL 4800 ALL

Porositni këtë produkt me një zbritje para se kjo ofertë t'u jepet lexuesve të tjerë! Zbritja juaj do të skadojë pas:
  • 00 minuta
  • :
  • 00 sekonda

Mos harroni se promovimi me 50% zbritje është i kufizuar


194 komente për sot
Beni Katuni

E porosita sot pajin Diatea, faleminderit për postën e shpejtë!

përpara 1 ore
Elona Borani

Kisha diabet ... M'u zhduk për 50 ditë! Faleminderit!

përpara 1 ore
Jane Nicholson

Eshte e vertete! Një ilaç shumë i efektshëm për diabetin! Niveli i sheqerit në gjak tani është stabilizuar në 4.8 mmol.

përpara 1 ore
Aleko Bakiu

Laura Abedini, faleminderit! E provova, ishte shumë e lehtë. Ja të shohim se çfarë do të ndodhë për një javë. Është shumë shpejt për të folur për shërimin, por unë ndjehem më mirë, do të shkruaj një vlerësim tjetër më vonë. Megjithatë, niveli i sheqerit në gjak nuk po më luhatet, madje as nuk e ndiej. Kështu që mendoj se gjithçka do të jetë mirë!

përpara 1 ore
Laura Abedini

Aleko, mos u shqetëso dhe vazhdo të pish çajin Diatea. Gjëja kryesore është të ndiqni udhëzimet.

Me respekt, Laura Abedini

1 orë më parë
Boris Gerbi

Ndihmoni! Më kanë ardhur në majë të hundës luhatjet e sheqerit në gjak. Sikleti dhe dhimbja po më vrasin. Nuk di çfarë të bëj. Pi rregullisht ilaçe të ndryshme, por nuk më bëjnë gjë :(

1 orë më parë
Simon Gerbi

Boris, provo çajin Diatea, nuk do të pendohesh. Mua diabeti më shkaktoi probleme, humba shikimin në njërin sy. Falënderoj nënën që gjeti çajin Diatea dhe e porositi për mua. Meqë ra fjala, ka kaluar gjysmë viti që nga ajo kohë dhe programi nuk ishte i disponueshëm atëherë (por çmimi ishte mjaft i mirë) dhe tani nuk kam më probleme emund të jetoj i qetë. Më beso, porosite dhe do ta shohësh.

përpara 1 ore
Anxhela Zeneli

Si ta porosisni?

përpara 1 ore
Daniel Bajrami

Anxhela, ja lidhja e faqes zyrtare. Kontrolloje. Në përgjithësi, mua më ka ndihmuar shumë.

përpara 1 ore
Anxhela Zeneli

Daniel, faleminderit, e porosita

dhe mezi po pres të mëvijë. Sa kohë duhet?

përpara 1 ore
Daniel Bajrami

Anxhela, zakonisht 3-4 ditë.

1 orë më parë
Stela Xhokaxhi

E kam porositur për motrën time para dy muajsh, përpara programit. Para kësaj, ajo ka vuajtur nga diabeti për një kohë të gjatë. Nuk mund ta imagjinoni sa mirënjohëse është ajo që unë rrezikova dhe o porosita ilaçin.

përpara 1 ore
Maksi Hanxhari

A është rezultati vërtet kaq i mirë? Mbase duhet ta porosis.

përpara 1 ore
Leonard Shameti

Kam dëgjuar edhe për këtë. Dikush që njoh e ka përdorur. Ai ka 2 vjet që ka një problem me sheqerin në gjak, dhe tani e mori situatën në duart e tij. E porosita, do ta shikoj vetë so është

përpara 1 ore
Tomi Selimaj

Duket se nuk jam i vetmi me probleme të tilla, por falë Zotit që dëgjova rreth çajit Diatea përpara një muaji, praktikisht shpëtova nga diabeti! Dhjetëra ilaçe nuk mund të më jepnin këtë efekt.

përpara 1 ore
Asllan Bregu

Çuna, a të ndihmon vërtet? Ilaçet dhe mjekët tanë nuk na bëjnë punë, unë tashmë jam në ankth për këtë arsye

përpara 1 ore
Liljana Filipi

Asllan, po, 99% do të ndihmojë. Efekti është shumë i fuqishëm dhe, më e rëndësishmja, është i gjithë natyral. Pra, më mirë të merrni një kurë tani që është ende me promovim. Çaji Diatea më ka ndihmuar të shpëtoj plotësisht nga diabeti!

përpara 1 ore
Ana Shaqiu

Faleminderit prodhuesit! Diatea më ndihmoi shumë shpejt! E porosita në faqen zyrtare të prodhuesit. Mos e shtyni trajtimi, është më mirë ta heqësh qafe problemin e diabetit tani sesa të qash dhe të mos ngrihesh më kurrë.

përpara 1 ore
Gabriela Simoni

Faleminderit, Laura Abedini, po të mos ishe ti, nuk do të kisha besuar në efektshmërinë e ilaçit. Unë jam e martuar prej më shumë se 5 vitesh me burrin tim, i cili kishte diabet. Ishte e tmerrshme. Ndërsa tani po vrapon sikur të ishte përsëri 18 vjeç.

Dhe pakoja mbërriti shumë shpejt.

përpara 1 ore
Laura Bedini

Gabriela, je e mirëpritur. Ju lutem më tregoni sa zgjati trajtimi.

Me respekt, Laura Abedini

përpara 1 ore
Gabriela Simoni

Rreth 55 ditë, pas rreth 14 ditësh, sheqeri në gjak i ishte normalizuar.

përpara 1 ore
Laura Abedini

Gabriela, të përgëzoj sinqerisht!

Me respekt, Laura Abedini

përpara 1 ore
Lana Hunci

Rezultati i tejkaloi pritshmëritë e mia. Çaji Diatea më ngriti përsëri në këmbë për 6 ditë! Kam porositur më shumë pako për miqtë e mi.

përpara 57 minutash
Elisa Bumshi
Përpara gjysëm ore e porosita, nëpërmjet programit.
Ishte interesante, nuk e prisja!
Lashë një kërkesë zyrtare tek faqja në internet , dhe konfirmova gjithçka. Dua të jetoj normalisht dhe të kënaqem duke ecur :)
përpara 55 minutash
Emilia Metaj
Kam porositur përpara rreth gjysëm viti. Më parë kam vuajtur tmerrësisht nga diabeti. Diatea pati efekt pas disa javësh! Kurrë nuk e kam menduar të mundur. Tani ndihem shkëlqyeshëm!
përpara 53 minutash
Alba Emini
Unë e porosita sapo mora rrogën. Tani sheqerin në gjak e kam të qëndrueshëm tani dhe kanë kaluar vetëm disa ditë që kur fillova ta marr.
përpara 48 minutash
Laura Abedini

Duket se edhe farmacitë po përpiqen ta shesin produktin. Njerëzit janë kaq lakmitarë. Ne do të kontrollojmë se ku dhe kujt po ia dërgojmë produktin tani e tutje.

Me respekt, Laura Abedini

përpara 36 minutash
Suzana Dyrmishi
Unë e kam përdorur çajin Diatea për gjashtë muaj (një shoku im ma solli nga Evropa). Ma shëroi diabetin për dy muaj e gjysëm.
përpara 44 minutash
Mark Tanushi
Edhe unë e mora. Me të vërtetë ndihmon. Nëse keni diabet ua rekomandoj vërtetë se është pikërisht siç e shpjegon artikulli. Dhe mbërriti gjthashtu shumë shpejt, brenda 3 ditësh. Është për të ardhur keq që nuk kishte një program të tillë më parë :(
përpara 39 minutash
Laura Abedini

Mark, ka qenë e pamundur. Duhet shumë kohë për të zhvilluar një ilaç dhe për të filluar një program, si dhe janë investuar shumë para. Por, pas gjithë kësaj kohe, njerëzit më në fund mund të shpëtojnë nga diabeti shpejt dhe me pak para.

Me respekt, Laura Abedini

përpara 36 minutash
Katia Prendushi
E lexova artikullin dhe vendosa ta porosis menjëherë për ta provuar. Ilaçet e rregullta më kanë ndihmuar vetëm për një periudhë të shkurtër dhe më thanë që diabeti është i vështirë të shërohet. Tani mund të shoh rezultate reale. Çaji Diatea mbërriti 5 ditë pasi e porosigta. Dhe u ndjeva aq mirë që ditën e parë, nuk munda ta besoja. Faleminderit nga zemra, tani mund të bëj një jetë normale!
përpara 31 minutash
Gjergj Buzi
Djema, më thoni ku e keni blerë? Nuk mund ta gjej në farmaci dhe kam frikë ta porosis në internet. Nuk dua te blej mall falso.

përpara 27 minutash
Laura Abedini

E përsëris, çaji Diatea mund të blihet vetëm nga faqja zyrtare në internet. Nëse nuk doni të bëni gabim, thjesht klikoni në lidhjen e mësipërme dhe plotësoni formularin.

Gjithashtu dua t'ju kujtoj se nëpërmjet programit ilaçin e shpërndajmë me çmim të veçantë të arritshëm! Por programi nuk do të zgjasë shumë gjatë, prandaj mos e shtyni!
Dhe kini kujdes nga falsifikimet.

Me respekt, Laura Abedini

përpara 15 minutash

Marrë pjesë në short me zbritje deri në 50%
Ruajeni veten!
Marrë pjesë në short me zbritje deri në 50%
Statistikat e faqes
Vizitorët sot:
6924
Në faqen e internetit tani:
49
Porosisni Diatea:
1083