Një vajzë e re urologe më tregoi që kishte arritur të kuronte impotencën në meshkujt e moshave 60-70 vjeçare.

Pavarësisht moshs së saj të re, nje mjeke e re në Institutin e Urologjisë – Bora Fakaj mund të shkaktojë debat edhe midis profesorëve më të famshëm në vend. Burrat vihen në rradhë për një takim me këtë mjeke çdo muaj. Mjekja e re është efektive në ndihmesën e kthimit të potencës që u është zhdukur pas 50 vitesh.

Korrespondenti ynë ja arriti të merrte në intervistë urologen më të mirë në Klinikën Urologe të Institutit të Urologjisë – Bora Fakaj

Bora Fakaj – mjeke urologe, mjeke e kategorisë më të lartë, profesoreshë e asociuar e Departamentit të Urologjisë, foli për trajtimin modern ndaj impotencës në unversitetin mjekësor më të njohur në vend.

Bora, burra në të 60-tat dhe 70-tat e tyre vijnë për tju takuar. A është vërtet e nevojshme kryerja e marëdhenjeve seksuale në atë moshë?

-Sigurisht që është. Veçanërisht për meshkujt. Shëndeti i meshkujve dhe sa shpejt ata plaken vjen pikërisht nga kjo.

Jam gjithmonë sinqerisht e surprizuar nga ata pacientë që më vijnë me prostate ose adenomv dhe i pyes “Kur ka qenë hera e fundit qv keni kryer marëdhënie?” Ata buzëqeshin dhe përgjigjen “Ç’marëdhënie? Kam 7 vite që nuk e bëj më”. Kjo është arsyeja e formimit të prostates dhe nëse nuk kryeni marëdhënie, ekzistojnë mundësitë për kancer të prostates.

Mungesa e seksit është ekstremisht e dëmshme si në moshën 30 vjeç si në moshën 40 si në 50 si në 70! Prostata është organi i cili prodhohet ejakulimi. Duhet të përdoret. Nëse nuk përdoret, atëherë fillon të përkeqësohet. Mbingarkesa patologjike (mbjedhja e mikrooranizmave të rrezikshëm) shfaqet në prostate dhe çon në inflamacion në prostatë. Kur gjendrrat e prostates irritohen për një kohë të gjatë atëherë kthehet në adenoma, gjë e cila sjell vështirësi në urinim dhe pielonefrit. Faza tjetës pas adenomas është kanceri i prostatës. Ata meshkuj të cilët kanë probleme me potencën kanë 7 herë më shumë rrezik të preken nga kanceri i prostates se sa meshkujt e shëndetshëm.

Dhe kjo është vetëm një nga pasojat e rrezikshme. Ka shumë prej tyre. Mund të themi që abstinimi i zgjatur është një vdekje e shpejtë. Sepse i gjithë trupi njerzor është i dizenjuar të prodhojë pasardhës. Dhe kur ky funksion venitet, trupi fillon të plaket me ritme të shpejta. Enët e gjakut hollohen dhe plasin, rreziku për të patur një atak zemre apo hemorragji cerebrale rriten, shfaqen çrregullime të sistemit psikosomatik. Flokët e mashkullit kthehen në ngjyrë gri menjëherë (nëse sjanë kthyer akoma). Kyçet fillojnë të dhembin dhe postura shtrembërohet. Edhe pagjumësia që vihet re te moshat e treta lidhet me mungesën e seksit dhe mungesën e prodhumit të një numri të caktuar hormonesh.

Dua tju tregoj disa fotografi se çfarë i ndodh sistemit urinar dhe gjenital dhe organeve të brendshme kur një mashkull ndalon së kryeri marëdhënie seksuale.

Duket si një inflamacion i prostatës për shkak të mbingarkesës në të (për shkak të mos shkarkimit të testikujve, akt ty që ndodh gjatë marëdhënies seksuale). Infamacion i zgjatur rezulton në adenoma dhe më pas në kancer të prostates (që sipas statistikave, vdesin 38% e meshkujve). Nv mungesë të seksit, kjo ndodh gjithmonë, kjo ështv arsyeja se pse adenoma konsiderohet si një sëmundje e moshës së tretë.

Për shkak të ngecjes së enëve të gjakut, shfaqen depozitimet e kolesterolit i cili mund të krijojë mpiksjen e gjakut. Mpiksja e gjakut sjell një rezik të lartë për një atak zemre ose hemorragji cerebrale. Ishte pikërisht një atak zemre ajo që e vrau burrin e të cilit zemrën e shikoni në fotografi.

Akoma po mendoni se sduhet të kryeni marëdhënie seksuale? Gjithëashtu, mundësia për të kryer mardhënie sjell në stabilitet në një lidhje. Për fat të keq, ka shumë rastë që kur një burre me probleme me potencën lihet vetëm. Femrat mund të kryejnë marëdhënie deri në moshën 70-80 vjeçare, dhe atyre ju nevojitet. Në përgjithësi ekziston një rregull që thotë – sa më shumë kryejnë marëdhënie partnerët, sa më gjatë jetojnë.

-Thonë që klinikën tuaj ju përdorni ilaçe të veçanta në restaurimin e potencës, e cila mund të kthejë kënaqësinë e të bërit seks tek meshkujt në çfarëdollojë moshe. Apo nuk është kështu?

-Klinika jonë ka qenë gjithmonë e famshme për kurimin e sëmundjeve nga më të ndryshmet. Meqë jemi një nënndarje strukturore e një prej institutive më të rëndësishëm në vend, shpesh përdorim ilaçe unike që cilat zhvillohen nga shkencëtarët tanë. Nëse po flasim pikërisht për sferën seksuale tek meshkujt, atëherë po, ne kemi një ilaç të veçantë – ajo që po zhvillon universiteti ynë – quhet “GoPotent”.

“GoPotent” not vetëm që zgjon dëshirën menjëherë pas marrjes së saj (mund të përdoret si një nxitës si një analog i sigurtë i Viagrës) por në të njëjtë kohë kthen potencën natyrale neë konsumohet rregullisht. Nuk ekziston një ilaç i tillë gjëkundi tjetër, nuk shitet në farmaci.

-A mund të na thoni pak më shumë mbi efektivitetin e kësaj kure?

-Ky produkt është me të vërtetë i mirë. Është funksional vetëm duke u nisur nga fakti që shumv burra vendosin një takim disa javë më përpara duke qenë se jemi kaq të zënë. Në të njëjtën kohë, unë nuk bëjasgjë të veçantë – thjesht ju rekomandoj këtë mjekim të cilin mund ta merrni në farmaci ose në qendrën tonv mjekësore ose ta fitoni në një lotari .

Nëse do të flasim për efektivitetin e "GoPotent ", dua tju tregoj rezultatet nga testet tona klinike që institute i kreu në vitin 2019-2020. Nv total, rreth 400 meshkuj mbi 50 vjeç morën pjesë në të. Shumë nga pjesëmarrësit kishin vite që e kishin humbur potencën.

Rezultatet e testeve klinike:

 1. Kthimi i potencës së plotë (e mundur të kryeni marëdhënie të paktën një here në javë) – 96% e pjesëmarrësve
 2. Rritja e nivelit të testosteronit – 94% e pjesëmarrësve
 3. Normalizim i urinimit (duke përfshirë dhe shkuarjet e shpeshta) – 98% e pjesëmarrësve
 4. Përmirësim i shëndetit në përgjithësi – 99% e pjesëmarrësve
 5. Asnjë efekt anësor – 100% e pjesëmarrësve

Siç e shikoni është një kurë me të vërtetë shumë e mirë.

Një menyrë inovative në mekanizmin se si ilaçi funksionon në sistemin urinar dhe gjenital.

Në vendosëm të shikonim detajet e efektit të “GoPotent” në sistemin urinar dhe gjenital me një nga zhvilluesit e këtij ilaçi – Mjek i nderuar në Shqipëri, Profesor, Shef i Urologjisë në Ministrinë e Shëndetësisë në Shqipëri, Shef Urolog në Tiranë, Pjesëtar Korrespondent i Institutit, Kryetar i Departamentit të Urologjisë Vangjush Mbrita.

“Thjesht nuk i kuptoj ata meshkuj të cilët në moshën 50-60 vjeçare heqin dorë dhe mendojnë se nuk mund të bëhet asgjë, e mbyllin jetën seksuale. Për çfarë? Mund të beni qejf deri në një moshë të madhe!”

-Vangjush, si ndihmon GoPotent kaq efektivisht në luftimin e mosfunksionimit erektil nv moshën 60-70 vjeçare? Cili është mekanizma e efektit të tij?

Arsyeja kryesore për potencë të ulët është mungesa e testosteronit. Ky është pikërisht problem që GoPotent pikas.

Testosteroni është një hormon i dëshirës mashkullorë. Sa më shumë të ketë, aq më shumë ka nevojë për një partner dhe sa më e forte është potenca e tij. Pika kulmore e prodhimit të testosteronit vihet re në moshën 18-22 vjeçare. Më pas prodhimi i tij fillon dhe bie, dhe më pas gjithënjë e më shpejt. Atëherë, kur nivelet e testosterinit bien, potenca zhduket dhe trupi fillon të plaket.

Një ulje në nivelin e testosteronit ndodh tek të gjithë meshkujt – disa e marrin më shpejt, disa më vonë. Kur niveli i testosteronit është më pak se 13mmol/l, potenca zhduket komplet.

Përveç moshës së madhe, gjithëashtu dhe faktorët e jashtëm ndikojnë prodhimin e testosteronit – zakonet e këqija, dietat e pashëndetshme, kushtet e këqija (psh nëse një person punon në një abmjent të rrezikshëm) dhe shumë të tjera.

E gjitha kjo rezulton në uljen e vazhdueshme të niveleve të testosterinit dhe si rezultat, impotencë e hershme.

Kontrolloni nëse prodhimi juaj i testosteronit është i ulët duke ndjekur simptomat e mëposhtme:

 • Mungesë e vazhdueshme e forces
 • Dobësi muskulore
 • Dhimbje kokë të shpeshta
 • Probleme me stomakun
 • Gjendje pagjumësie gjatë gjithë kohës
 • Ska dëshirë për seks
 • Përgjigje të avashta
 • Dëmtim i memorjes
 • Presion i lartë gjaku
 • Muskuj dhe lëkurë e varur
 • Plogështi dhe nervozizëm
 • Humbje flokësh
 • Probleme të shpeshta me shëndetin

Të paturit të paktë 2 prej këtyre simptomave tregon nivel të ulët të testosteronit. Duhet të jetë më i lartë. Atëherë potenca mund të kthehet.

GoPotent rikthen në mënyrë perfekte prodhmin e hormonit të testosteronit. Vepron direct në qelizat Leyding nv testikujt mashkullorë, duke çuar në normalizimin e funksionimit të tyre si një i ri në moshën 20-30 vjeçare. Si rezultat, potenca rregullohet dhe trupi ndihet shumë më i ri.

Siç u përmend dhe më parë, shumë prej atyre meshkujve të cilët kanë menduar se nuk do të mundeshin të kryenin marëdhënie seksuale vetëm pas një cikli trajtimi 3-4 javorë me GoPotent. Duhet të konsumohet çdo ditë. Në të njëjtën kohë, përmirësimet e para vihen re vetëm në ditët e para. Ky ilaç jo vetëm restauron potencën, por gjithëashtu ka një efekt pozitiv në të gjithë trupin e mashkullit, pasi testosterone është hormoni kryesor mashkullor.

A është ky ilaçi që dëshironi të fitoni?

Po. Për të gjithë meshkujt të cilët deshirojnë tju kthehet potenca. Për momentin kemi rreth 1000 paketime në stok, ne (unë dhe kolegët e mi) do tjua dërgojmë të pareve të cilët marrin pjesë në llotari. .

GoPotent është i gjithi natyral – përmban ekstrakte nga bimët më të mira dhe fitimprurëse për shëndetin e meshkujve nga e gjithë bota. Prandaj mund të merret ma rekomandimin e mjekut.

Ndryshe nga Viagra, “GoPotent” kthen dëshirën natyrale seksuale dhe potencën – atë që tashkv ekziston dhe pa ndihmën e stimuluesëve.

Çfarë kërkohet në mënyrë që të fitoni GoPotent?

 • 1. Të jeni në territoret Shqipëtare.
 • 2. Të merrni pjesë në llotari .
 • 3. Ps rrreh 5-7 ditësh (koha postare) duhet ta tërhiqni pakon në zyrën postare.

A ndihmon me të vërtetë “GoPotent” në rivendosjen e potencës në moshat e treta? Rezultatet e pyetësorit

Në uebsajtin e Intritutit të Kërkimeve të Urologjisë në Tiranë (ky institut zhvilloi “GoPotent”), po kryhet një studim midis atyre që e kanë përdorur “GoPotent”.

E vetmja pyetje është: “A ju ka ndihmuar GoPotent tju rikthehet potenca NATYRALE juaja?”

Rezultatet e pyetësorit:

Kujdes!
Portali ynë i ofron lexuesve mundësinë të përfitojë një zbritje deri në -50% për GoPotent. Shtypni butonin “SPIN”, dhe prisni deri sa te ndalojë rrota e fatit! Ndoshta pikërisht juve do t’iu buzëqesh sot fati, dhe do të keni mundësinë të bëni porosinë me vetëm gjysëm çmimi! Ju urojmë fat!

SPIN
Çmim i ulët! 9600 ALL
4800 ALL

Arrini ta porositni me zbritje përpara se oferta ti kalojë një lexuesi tjetër!
Oferta do të jetë e pavlefshme pas:

Oferta është e vlefshme deri në (përfshirë):


Komente:

Bledar Hysa

Fitova “GoPotent”. Shumë faleminderit. Më premtuan që për 5 ditë më së shumti do të më duhet të shkoj ta marr te posta.

Denis Hatellari

Mori pjesë gjithëashtu dhe fitoi. Për një vit nuk kam qenë i aftë ta bëj por nuk dua të ndaloj. Vërtet shpresoj që “GoPotent” të më ndihmojë. Nuk mund të përdor Viagra për shkak se kam probleme me zemrën, e kam keq.

Rexhep Tufa

Jua konfirmoj me bindjen më të plotë. GoPotent është një produkt i shkëlqyer. Jam 54 vjeç. Nuk kam patur pothuajse fare potencë së fundmi. Shumë rrallë. Kam provuar shumë gjerat që tmv kthehej mbrapsht. Barna të vjetra, pilula, kam shkuar tek urologu plot here. Ky ilaç është e vetmja gjë që më ka ndihmuar. Një here në javë, tani seksi është stabël. Plus, shënderi im është përmirësuar gjithëashtu, pasi testosteroni është shumë i nevojshëm në trupin e një mashkulli.

Jurgen Xhepa

Ndjej se jam rinuar pas ciklit të trajtimit me GoPotent.

Vasil Sharri

E kam porositur. Akoma ka dhe disa për të porositur. Dërgesa me postë të zakonshme. Nuk kisha porositur asnjëherë ndonjë gjë më përpara në internet por ishte shumë e thjeshtë. Vetëm lër numrin tend të telefonit dhe këshilltari do tju marrë në telefon dhe tju pyesë për adresën ku do të dërgohet pakoja.

Sandër Lluka

Kam lexuar detajet për GoPotent. I impresionuar! Do të marr pjesë. Për burrat e dalë në pension ky është një ilaç shumë i nevojshëm. Testosteroni është një mbrojtje nag plakja.

Zamira Deçani

Komshiu im është 65 vjeç dhe kryen marëdhënie seksuale gjatë gjithë kohës. E Pashë këtë paketim kur isha në shtëpinë e tij.

Xhevit Bala

Edhe unë kam fituar.

Ferdinand Kuçova

Është me të vërtetë fantastike … kam vetëm një javë që e marr dhe seksualisht, ndihem 10 vite më i ri. Më pare kësaj vetëm Viagra më ka ndihmuar, por Viagra është shumë e dëmshme. Jua rekomandot këtë ilaç të gjthëve.

Altin Bushati

Unë jam 61 vjeç dhe më përpara nuk kam patur potencë për 5 vite me rradhë. Shkova tek një urolog (për një problem tjetër) dhe përveç të tjerave mv sygjeroi të filloja një cikël trajtimi me GoPotent për të patur një përmirësim të përgjithshëm shëndetësor. Pas trajtimit, ndjeja një dëshirë të fortë seksuale. Tani jo shpesh, por potenca shfaqet. Nganjëherë kryej marëdhënie, kam filluar të ndihem më mire.

Pirro Hoxha

Dje e mora nga zyra postare. Me të vërtetë e mora shumë lirë bashkë me uljen.

Dhimitër Puli

I thashë mirëupafshim mosfunksionimit erektil vetëm pas 3 javësh. Ja kam rekomanduar të gjithëve. E vetmja kurë që vërtet të ndihmon. Une jam 59 vjeç.

Ramadan Toptani

Kam fituar. Këshillëtarja tha se kishin ngelur vetëm 200 pako dhe po mabrojnë shpejt.


Merr pjesë në llotari