Sipas mjekëve në Klinikën Rajonale të Dermatologjisë: “Myku i thonjve shkakton infeksion në gjak dhe nekrozë. Ekziston një zgjidhje, por nuk është për të gjithë”.

Klea është mjeke në Klinikën Rajonale të Dermatologjisë dhe ne po riprodhojmë disa fragmente nga konferenca e saj për shtyp: Myku i thonjve hyn në gjak dhe në organet e brendshme, të cilat bëhen septike dhe trupi fillon të tretet nga brenda. Shqipëria ka shkallën më të lartë të vdekshmërisë në botë për shkak të mykut të thonjve. Çdo person i infektuar vdes brenda 10 deri në 14 vjet.

Klea është specialiste në Klinikën Rajonale të Dermatologjisë dhe dha një intervistë ekskluzive me

Pse është myku i thonjve kaq vdekjeprurës dhe si mund ta shmangni vdekjen kur thonjtë bëhen të verdhë dhe shfaqet myku?

Pse e quani mykun e thonjve një sëmundje të rrezikshme?

A jeni në dijeni sa njerëz vdiqën nga Mikoza në vitin 2019? Vitin e kaluar, 55,000 njerëz vdiqën në Shqipëri. Nga këta, 31,000 njerëz vdiqën nga myku i thonjve që përbën më shumë se gjysmën e numrit të përgjithshëm. Myku i thonjve, jo vetëm që ndikon në gishtin e këmbës, por gjithashtu futet në gjak përmes këmbëve tuaja dhe përhapet në të gjithë trupin. Në një farë mënyre, dobëson trupin nga brenda dhe vë shumë stres në të gjitha organet. Sporet e tij vendosen në organet e brendshme dhe fillojnë të rriten, duke shkaktuar dëme në trup. Kjo shkakton Mikozë në organet e brendshme. Kjo do të thotë që personi i infektuar fillon të 'kalbet' nga brenda. Në një situatë të tillë, personi mund të pësojë dështim të zemrës në çdo kohë, dhe në çdo kohë mund të çahet vena e trurit, kurse mëlçia mund të zhvillojë kancer dhe veshkat mund të ndalojnë së funksionuari. Kushdo që ka myk në thonj është në rrezik të madh. Për shkak të ftohjeve të shpeshta, punës së shumtë ose stresit, dobësohet imuniteti dhe mund të shkaktojë vdekje të papritur.

Kjo është arsyeja pse unë e konsideroj mykun e thonjve një sëmundje shumë të rrezikshme e cila është një nga shkaqet më të mëdha të vdekjes në të gjithë vendin. Ne vazhdojmë të dëgjojmë për kancerin dhe tumorin, por duhet të keni parasysh se kanceri prek vetëm tre deri në katër për qind të popullsisë ndërsa myku i thonjve prek çdo një në dy persona midis 40 dhe 45 vjeç.

Atëherë, pse mjekët nuk mund ta shërojnë këtë sëmundje? Mbi të gjitha, puna juaj është të shpëtoni jetën e njerëzve.

Së pari, më lejoni t'ju them se shumica e njerëzve që vuajnë nga myku i thonjve të këmbëve nuk vizitohen te mjeku sepse nuk e kuptojnë rrezikun e kësaj sëmundjeje. Dhe edhe nëse ai ose ajo shkon te mjeku, zakonisht është tepër vonë. Zakonisht, atyre u jepen disa ilaçe, të cilat gjejnë pak përdorim dhe pas kësaj, ata kurrë nuk shkojnë më te mjeku përsëri dhe sëmundja vazhdon të përparojë. Infeksionet mykotike kërkojnë vizita të shpeshta. Përveç kësaj, ka shumë pak njerëz që i kuptojnë pasojat e infeksioneve të mykut dhe e dinë se sa dëmtime të rënda mund të shkaktojë në organet e brendshme. Mund t'ju tregoj qindra raste të tilla, por do të flas vetëm për ato raste që shfaqin rrezikun e infeksionit të mykut në thonj.


Mund të lehtësoheni nga simptomat e jashtme të mykut, por kjo nuk eliminon rrezikun e rezultateve fatale. Ju mund të vdisni në çdo kohë.

Përveç kësaj, ka edhe një mungesë të stafit në klinikat e lëkurës në këtë kohë. I gjithë rajoni ka disa ekspertë të Mikologjisë dhe kemi 37% mungesë të dermatologëve. Më shumë se gjysma e stafit aktualisht në dispozicion nuk kanë kualifikimet e duhura. Unë dyshoj se këta njerëz mund të identifikojnë dhe trajtojnë një infeksion kaq funksional të mykut. Shumë herë njerëzit do të ndiheshin më mirë të qëndronin në shtëpi sesa të merrnin trajtim nga një mjek shteti. Për shkak të mungesës së stafit, ne duhet të rekrutojmë staf të pakualifikuar. Të gjithë ata kanë një diplomë mjekësore, disa prej tyre janë me tituj nderi, por këta mjekë nuk kanë përvojë të mjaftueshme dhe ata mund të shkaktojnë dëm të madh në shëndetin tuaj. Mjekët me përvojë ose dalin në pension ose vdesin sepse mbingarkohen me një ngarkesë kaq të lartë pacientësh dhe stresi mbi ta rritet shumëfish. Këta mjekë të rinj vijnë për të zënë vendin e tyre dhe nuk kanë ide për trajtimin e pacientëve të tyre. Unë uroj që stafi im të ketë qenë më me përvojë dhe më i kualifikuar, por asgjë nuk mund të bëj.

A është mungesa e mjekëve me përvojë në rajonin tonë arsyeja e një niveli kaq të lartë të vdekshmërisë nga infeksionet e mykut?

Kjo është një nga arsyet, por ka edhe të tjera. Nuk ka një trajtim efektiv për këtë. Kimistët shesin shumë lloje ilaçesh, madhe edhe pa recetë por këto nuk ju ndihmojnë. Ilaçet e modës së vjetër janë të padobishme dhe produktet e reja gjithashtu reklamohen më shumë, por nuk japin shumë lehtësim. Ilaçet e dhëna nga mjekët nuk kanë asgjë të veçantë. Ato ofrojnë vetëm pak lehtësim por dëmtojnë mëlçinë dhe stomakun tuaj dhe shkaktojnë dëm të madh në trupin tuaj. Këto ilaçe thjesht zbusin simptomat e jashtme, por infeksioni mykotik i trupit nuk zhduket dhe vazhdon ta hajë atë nga brenda.

Për shkak të këtyre arsyeve, myku i thonjve shkakton helmim të gjakut dhe infeksion në organet e brendshme që çon në vdekje. Ju gjithashtu mund të merrni trajtim në një spital privat, por edhe ata kanë mjekë të ngjashëm. Edhe ata kanë mjekë me pak përvojë që nuk dinë shumë për sëmundjet dhe trajtimin e tyre. Qëllimi kryesor i këtyre spitaleve është të grabisin paratë e pacientit sa më shumë që të jetë e mundur. Ata nuk janë të interesuar për trajtimin tuaj të duhur.

Pra, çfarë duhet të bëjnë njerëzit që kanë myk në thonj? A mund të bëjnë ndonjë gjë më të mirë sesa thjesht të presin vdekjen? Si mjek me përvojë, duhet ta zgjidhni këtë problem.

Shikoni, nuk është se jam ulur kot dhe nuk bëj asgjë. Por nuk mund të bëj asgjë në lidhje me problemin e stafit. Është detyra e kolegjeve dhe universiteteve mjekësore të përgatisin mjekë të mirë, e çfarë mund të bëj unë në këtë mes? Unë nuk mund të trajnoj vetë mjekët. Nëse mendojmë se e gjithë kjo do të ndryshojë brenda natës, nuk do të ndodhë. Ka probleme të ngjashme në shtetet e tjera dhe njerëzit po vuajnë kudo.

Por kur duket se e gjithë shpresa humbet, gjithnjë ka një dritë shprese. Kohët e fundit janë bërë disa arritje revolucionare për të shpëtuar jetën e njerëzve. Projekti ka të ngjarë të fillojë në fund të vitit 2020 por këtu njerëzit mund ta marrin këtë trajtim menjëherë para shteteve të tjera.

Pse mendoni se ky produkt do të ndryshojë situatën?

Heq simptomat e jashtme të këmbëve dhe pastron trupin nga brenda, duke kuruar plotësisht mykun e thonjve të këmbëve. Rreziku i vdekjes bie në pothuajse zero brenda ditëve të para të fillimit të aplikimit. Thjesht duke filluar këtë trajtim, pacienti përjashtohet nga grupi i rrezikut. Ky trajtim pastron qelizat e mykut të grumbulluar në gjak dhe organet e brendshme. Dëmi që ka vrarë pacientin nga brenda ndalet menjëherë.

Sipas mendimit tim, ky produkt mund të shpëtojë mijëra jetë.

Si është emri i këtij produkti dhe pse është kaq efektiv?

Ky është trajtimi më efektiv për sëmundjen e mykut momentalisht. Po flas për MIKOHERB GEL , një produkt i gjeneratës së re, i zhvilluar në laboratorë të pavarur kërkimorë. Ky xhel është përgatitur nga një ekip mjekësh më të mirë. Është 10 herë më efektiv se ilaçet e zakonshme dhe trajtimet kozmetike. Nuk ka ndonjë efekt anësor, nuk shkakton varësi dhe ndihmon trupin të zhvillojë imunitet kundër baktereve mykotike, duke eliminuar rrezikun e ri-infektimit.

Sekreti për të qenë kaq efektiv qëndron në strukturën e trupit tonë. Është kaq e vështirë të heqësh qafe mykun e thonjve, sepse ato mbeten në indet e trupit. Myku zakonisht kthehet pasi lihen ilaçet që merren për trajtimin e tij. Një problem tjetër është se sistemi imunitar i trupit nuk mund ta luftojë atë vetë. Në rastin më të mirë, trupi mund të ngadalësojë ritmin e rritjes së infeksioneve të mykut. Kur imuniteti është i dobët, myku përhapet shumë shpejt duke çuar në vdekje.

Me MIKOHERB GEL, trupi është në gjendje të prodhojë antitrupa të tillë të veçantë që shkatërron mykun kudo në trup. Me këtë, myku hiqet plotësisht nga trupi. Përveç kësaj, antitrupat vazhdojnë të zhvillohen edhe pas ndërprerjes së trajtimit. Ky produkt rrit reagimin e trupit kundër infeksionit të mykut me 10 herë. Pas kësaj, nuk ka të ngjarë të merrni infeksion përsëri. Një kurë e vetme trajtimi me MIKOHERB GEL e bën trupin të heqë qafe plotësisht infeksionet e mykut nga trupi.

Pse është MIKOHERB GEL më efektiv se trajtimet e tjera kundër mykut që shiten në farmaci?

Ju duhet ta kuptoni që infeksionet mykotike janë baktere të gjalla dhe ato përshtaten me mjedisin e tyre si çdo krijesë tjetër e gjallë. Shumica e ilaçeve kundër mykut janë zhvilluar 20-30 vjet më parë dhe infeksionet mykotike janë bërë rezistente ndaj shumicës së këtyre ilaçeve me kalimin e viteve. Formula e MIKOHERB GEL është krejt e re - është krijuar pasi ka studiuar shkaqet e më shumë se 6,000 llojeve të myqeve. Për shkak të formulës së tij unike dhe të re, ky produkt pastron mykun jo vetëm nga jashtë në thonj dhe lëkurë, por edhe nga brenda trupit.

Efektiviteti i tij është provuar nga kërkimi ynë. MIKOHERB GEL i është nënshtruar provave klinike, ku mori pjesë personeli i sigurisë, të cilët po merrnin trajtime të tjera të njohura kundër mykut. Rezultatet kanë konfirmuar efektin e fuqishëm të MIKOHERB GEL.

Ilaçe kundër mykut
Efikasiteti,%
  • Mycoloc
  • Lamesyl
  • Exoderil
  • Loceryl
  • MIKOHERB GEL
  • Mycosan

Infeksioni në trup nuk përparon dhe pacienti është shëruar plotësisht. Nuk mbetet asnjë gjurmë e infeksionit pas trajtimit. Kjo është arsyeja pse pacienti shërohet dhe i rikthehet jetës së shëndetshme. Kjo gjithashtu i mundëson trupit zhvillimin e imunitetit ndaj infeksioneve mykotike, domethënë nuk do t’iu shfaqet më.

Kjo formulë ka shumë efekte pozitive në trup:

1. Shkatërron infeksionet mykotike.

2. Kruajtja, gërvishtja dhe djegia në lëkurën e këmbëve ndalojnë pas aplikimit për herë të parë.

3. Shëron me shpejtësi plagët dhe çarjet e thonjve dhe këmbëve.

4. Eliminon erën e keqe dhe normalizon aktivitetin e gjëndrave të djersës.

5. Nuk lejon që bakteret shkaktare të sëmundjeve të shumohen dhe ndalon rritjen e tyre.

6. Normalizon imunitetin dhe ndihmon në shërimin e sëmundjeve kronike mykotike.

7. Pastron produktet e mbetjeve të mykut nga gjaku dhe limfata.

8. Kjo e ndihmon trupin të zhvillojë imunitet kundër të gjitha llojeve të njohura të baktereve mykotike.

9. Nuk ka ri-infektim për shkak të paketimit të tij të përshtatshëm.

Me mbarimin e kurës sipas udhëzimeve, zhduken të gjitha simptomat e sëmundjes mykotike.

Efekti i MIKOHERB GEL
Fillimi i trajtimit 2 javë trajtim 4 javë trajtim

A ka ndonjë kundërindikacion? Pse po shitet me zbritje kaq të madhe?

Nuk ka kundërindikacione. Kjo formulë është hipoalergjike. Mund të përdoret edhe nëse jeni alergjik ndaj ilaçeve të tjera. Është gjithashtu plotësisht i sigurt për mëlçinë, e cila preket më shumë kur merrni ilaçe orale.

Si mund ta marrin njerëzit MIKOHERB GEL? A nevojitet kartë identiteti apo ndonjë recetë nga mjeku?

MIKOHERB GEL do të transportohet direkt nga depoja jonë dhe do të dorëzohet me postier. Nuk do të ishte mënyra më e mirë ta shisnim nga dyqanet lokale sepse nuk duam që njerëzit të qëndrojnë në radhë. Pacientët që vuajnë nga myku kalojnë kaq shumë në agoni çdo ditë dhe nuk do të jetë e drejtë t'i bëjmë të presin në radhë për orë të tëra. Njerëzit po vuajnë dhe është mirë nëse i kursejmë nga ky telash. Porosita në internet është shumë e thjeshtë, thjesht plotësoni emrin dhe numrin tuaj të telefonit në formularin e porosisë dhe prisni telefonatën. Specialistët tanë do të flasin me ju dhe do t'ju informojnë për kurën e trajtimit që është e përshtatshme për situatën tuaj. Na tregoni adresën tuaj dhe kur doni t’ju dorëzohet. Pas kësaj, ju vetëm duhet të prisni për dorëzimin e porosisë nga postieri.

Formulari i porosisë duhet të plotësohet direkt në faqen e internetit , i cili përpunon direkt porositë që vijnë nga Shqipëria. Siç e thashë më parë, ju vetëm duhet të lini emrin dhe numrin tuaj të telefonit.Përditësuar Fushata është e kufizuar. Data e përfundimit të ofertës .Me kërkesë të Dr. Klea R., ne po ju japim formularin e porosisë së MIKOHERB GEL:

Provo fatin tënd!
Rrotullo Rrotën e Fatit! Fitoni deri në 50% zbritje

Rrotullo
Çmimet janë ulur! 9600 ALL
4800 ALL

E vetmja gjë që duhet të bëni është të futni emrin dhe numrin e telefonit.
Nxito! Koha e mbetur
09 : 23

Urime!

Ju mund ta merrni këtë produkt me 50% zbritje!

Ok


34 komente sot
Suzana

Myku i gishtërinjve të mi u zhduk për një muaj! Faleminderit!

Një orë më parë
Romina

E njëjta gjë më ndodhi mua! MIKOHERB GEL ime sapo ka ardhur dhe unë kam filluar ta aplikoj. Efekti i tij është qartësisht i dukshëm në lëkurë dhe bravo!

Një orë më parë
Paola

Faleminderit shumë për dhënien e informacionit në lidhje me këtë produkt. Po kërkoja diçka të ngjashme. Tani po pres të vijë porosia! Faleminderit!

Një orë më parë
Marjan

Faleminderit shumë, doktoreshë Klea! E provova dhe u lehtësova. Le të shohim se çfarë do të ndodhë javën e ardhshme. Është pak herët ta them tani, por do t'ju mbaj të informuar. Gishtërinjtë e mi kanë filluar të duken më mirë. Shpresoj të bëhem mirë!

Një orë më parë
Klea

Marjan, mos u shqetësoni. Thjesht vazhdoni të përdorni MIKOHERB GEL. Është e nevojshme të ndiqni udhëzimet gjatë përdorimit të këtij produkti.

Juaja, Klea

Një orë më parë
Kujtim

Të lutem më ndihmo! Kam myk dhe kam provuar gjithçka, por asgjë nuk po më ndihmon. Më dhemb shumë dhe duket e neveritshme. Kjo po ndikon në jetën time të përditshme dhe nuk di çfarë të bëj. Unë kam provuar shumë lloje ilaçesh deri më tani, por asgjë nuk më ka ndihmuar :(

Një orë më parë
Nertila

Kujtim, të lutem provo MIKOHERB GEL, funksionon vërtet. Dhe çmimi gjithashtu është i arsyeshëm. Unë e kam aplikuar dhe kam pasur lehtësim. Kisha myk në këmbë dhe fillova të kisha probleme gjatë ecjes. Pothuajse hoqa dorë fare. Nëna mësoi rreth MIKOHERB GEL nga diku dhe këmbënguli që ta provoja një herë. Meqë ra fjala, nëna ime e bleu atë 1 muaj më parë me çmim të zakonshëm. Unë e kam aplikuar për 3 javë dhe do ta bëj edhe për një javë më shumë. Trajtimi i plotë zgjat 1 muaj. Unë kam prerë thoin e dëmtuar nga myku. Por ka ende myk të mbetur në gishtin e madh. Shpresoj që të zhduket javën e ardhshme. Kam provuar shumë lloje ilaçesh më herët, por të gjitha ishin të padobishme.

Unë madje e kam vendosur MIKOHERB GEL në këpucët e mia për të eliminuar ndonjë mbetje myku që mund të ketë mbetur atje.

Një orë më parë
Jasmina

Si mund ta marr MIKOHERB GEL?

Një orë më parë
Rahman

Jasmina, Plotëso formularin e përmendur më sipër , por duhet të nxitosh sepse oferta do të përfundojë së shpejti. Unë kam pasur lehtësim.

Një orë më parë
Jasmina

Faleminderit Rahman, E bëra porosinë time përmes formularit të porosisë.
Sa zgjat dorëzimi?

Një orë më parë
Rahman

Jasmina, zgjat rreth një javë :)

Një orë më parë
Drita

E mahnitshme! Të gjithë duhet ta provojnë. Po vuaja vërtet nga myku i këmbëve e nuk mbaja dot sandale dhe as nuk mund të shkoja në pishinë. Por pasi aplikova MIKOHERB GEL për 3 javë, fillova të ndjehem më mirë. Tani nuk ka asnjë shenjë myku në gishtërinj!

Një orë më parë
Alban

Drita, a ia vlen? Nëse po, edhe unë do ta bëj një porosi.

Një orë më parë
Arlind

Kjo është mahnitëse. Edhe unë edhe gruaja ime e kishin aplikuar sepse kishim infeksion të tmerrshëm. Deri më tani, gjithçka po shkon mirë dhe e gjithë familja jonë ka shpëtuar nga myku. Tani mund të shkojmë edhe në pishinën publike dhe banjën me avull.

Një orë më parë
Nardi

Uou, nuk qenkam i vetmi me këtë problem. Falënderoj Zotin që fillova të aplikoj MIKOHERB GEL 1 muaj më parë dhe tani myku i gishtërinjve është zhdukur plotësisht. Kam provuar shumë lloje ilaçesh dhe vajrash por kjo ishte e vetmja që dha rezultatet më të mira dhe më të shpejta.

Një orë më parë
Martina

Përshëndetje shokë e shoqe, a funksionon? Kam provuar shumë gjëra të dhëna nga mjekët, por të gjitha kanë dalë të padobishme.

Një orë më parë
Pati

Martin, funksionon, nuk ka dyshim për këtë. Është shumë efektiv dhe në të njëjtën kohë, plotësisht natyral. Aktualisht, ka një ofertë të mirë, prandaj duhet të nxitoni! Vjehrra ime ka aplikuar gjithashtu MIKOHERB GEL dhe myku i këmbëve të saj është zhdukur.

Një orë më parë
Paola

Faleminderit. MIKOHERB GEL punoi për mua dhe nuk më mori shumë kohë! Unë e porosita atë direkt nga kompania prodhuese! Mos vononi në trajtimin e tij se infeksioni mykotik është diçka që duhet të ndiqet menjëherë sepse do t'ju vrasë ngadalë nga brenda.

Një orë më parë
Samie

Faleminderit shumë, doktoreshë Klea. Nëse s’do të ishte për këshillën tuaj, unë kurrë nuk do ta kisha provuar këtë produkt! Gishtërinjtë e mi ishin gjithnjë të thyer dhe më dhembnin shumë. Kam provuar manikyrin kundër mykut dhe kam marrë ilaçe. Një llak thonjsh më dha lehtësim vetëm për pak kohë, por asgjë më shumë. Tani aplikoj MIKOHERB GEL dhe po jep një efekt të shkëlqyeshëm.

Meqë ra fjala, porosia ime arriti shumë shpejt.

Një orë më parë
Klea

Sandër, mund të më pyesësh çfarë të duash. Çfarë ilaçi keni marrë për mykun para se të provonit MIKOHERB GEL?

Juaja, Klea

Një orë më parë
Linda

Mora Exoderil dhe Lamisil dhe një llak thonjsh. Por nuk kishin efekt...

Një orë më parë
Klea

Faleminderit për ndarjen e përvojës suaj.

Juaja, Klea

Një orë më parë
Megi

Rezultatet i kanë tejkaluar shumë pritshmëritë e mia. Myku i gishtit të këmbës u zhduk për 2 javë! Tani e kam porositur edhe për shoqen time dhe do t'ia bëj dhuratë.

57 minuta më parë
Florian

Kam pasur myk kur po shërbeja në ushtri. Kam provuar shumë mundësi trajtimi por pa rezultat. Një mik i imi mjek më tha për MIKOHERB GEL. E bleva në kohën kur ishte me zbritje.

Unë e kam porositur këtu , dhe ata më telefonuan e konfirmuan porosinë. Tani mund të vesh shapkat e mia dhe gjithashtu të shkoj në pishinë.

55 minuta më parë
Helena

Burri im ka pasur myk për 3 vjet. Ai kishte shumë probleme. Gishtërinjtë e këmbëve të tij u zverdhën dhe kishin shumë erë të keqe. Në fillim ai përdori një lloj pikash dhe gjithashtu solli disa lustrues kundër mykut. Nuk mbaj mend emrat e markave të tyre por pa rezultat dhe ata kishin hequr shpresën. Pas kësaj, ai provoi MIKOHERB GEL me këshillën e një shoku. Thjesht hidhni një vështrim në rezultatet që ai mori brenda 1 jave.

53 minuta më parë
Klea

Helena, me sa di unë, kompanitë e farmacive janë të interesuara për të rritur çmimet. Si guxojnë t’u grabisin paratë njerëzve. Unë do të ankohem për këtë.

Juaja, Klea

47 minuta më parë
Avni

Shikoni rezultatet e mia. Vetëm mos harroni të prisni thonjtë!

44 minuta më parë
Luan

Unë nuk e di se sa vite jam përpjekur të heq qafe mykun por asgjë nuk ka funksionuar. Pastaj kam provuar MIKOHERB GEL. Trajtimi është shpjeguar në këtë artikull dhe më ka shëruar brenda 1 muaji. Do të doja ta kisha provuar më parë.

39 minuta më parë
Klea

Në të vërtetë, duhen shumë para për zhvillimin e formulës. Prandaj, na është dashur pak kohë për ta zhvilluar atë. Lajmi i mirë është se tani njerëzit mund të trajtojnë shpejt problemet me mykun.

Juaja, Klea

36 minuta më parë
Nila

Kam lexuar këtë artikull dhe menjëherë e porosita. Kam provuar shumë lloje ilaçesh dhe nganjëherë lehtësohesha, por asnjëra nuk jepte zgjidhje të përhershme. Të gjithë më thanë se myku i gishtave është shumë i vështirë për t’u trajtuar. Pastaj, porosita MIKOHERB GEL e cila mbërriti shumë shpejt. Faleminderit për këtë! Tani më në fund jam i shëndetshëm dhe mund të bëj një jetë normale!

31 minuta më parë
Vina

Djema, ku e keni porositur këtë? Nuk e gjeta në asnjë farmaci dhe kam frikë të porosis në internet. Unë dua një produkt origjinal, përndryshe paratë shkojnë dëm.

27 minuta më parë
Klea

Po e përsëris, MIKOHERB GEL mund të porositet vetëm nga faqja e internetit e kompanisë prodhuese . Për të siguruar që merrni produktin origjinal, ju lutemi plotësoni formularin e mësipërm. Në këtë ofertë speciale, ju mund ta porosisni me 50% zbritje por oferta është e kufizuar, prandaj nxitoni dhe bëni porosinë tuaj!
Dhe kini kujdes nga falsifikimet..

Juaja, Klea

15 minuta më parë