Praktikë mjekësore e shekullit të 19-të. Urologu i famshëm shqiptar zbuloi se si mjekët shqiptarë mashtrojnë burrat që duan të trajtojnë prostatën dhe adenomën e prostatës

Beni T. - Urolog, Doktor në Shkencat Mjekësore

“Njerëzit e vlerësojnë punën tonë”, Beni T. thotë shpesh pasi punoi për 35 vjet si urolog.

Beni T. është një nga të paktët mjekë që nuk pranon asnjë gënjeshtër në fushën e mjekësisë dhe bën çdo përpjekje për të ndihmuar njerëzit në nevojë

Kjo është arsyeja pse ne jemi të alarmuar nga deklarata e tij në lidhje me mjekësinë shqiptare në fushën e trajtimit të sëmundjeve urologjike mashkullore. Ai udhëtoi në 34 qarqe shqiptare dhe u trondit nga ajo që pa në klinika. Beni T. pretendon se METODAT E PËRDORURA PËR TRAJTIMIN E PROSTATËS NË SHQIPËRI JANË TË VJETRA DHE S’ËSHTË HABI QË 95% E BURRAVE TË MOSHËS MBI 50 VJEÇ PREKEN NGA KJO SEMUNDJE.

Si krahasim, në Bashkimin Evropian statistikat në lidhje me shpeshtësinë e prostatës tek burrat e moshës mbi 50 vjeç janë shumë më të ulëta - vetëm 31%.

Pavarësisht programit të tij të zënë, Beni T. pranoi t’i përgjigjet pyetjeve të gazetarit tonë dhe të shpjegojë pse ai beson se metodat e përdorura për të trajtuar prostatën dhe adenomën e prostatës në të gjithë Shqipërinë janë të papranueshme.

- Z. Beni, kohët e fundit, ju keni deklaruar se të gjithë urologët shqiptarë janë mashtrues dhe metodat e përdorura për të trajtuar prostatën në Shqipëri nuk kanë të ardhme. A mund t'i komentoni këto deklarata?

- Sigurisht. Si fillim, unë dua t'u kërkoj falje mijëra njerëzve që u ofenduan nga këto deklarata. Po ky problem duhet të adresohet, në mënyrë që të gjithë të dinë për të. Përndryshe, asgjë nuk do të ndryshojë.

Në Shqipëri po ndodhin gjëra të tmerrshme në fushën e urologjisë, sidomos në drejtim të prostatës dhe trajtimeve të adenomës së prostatës. Mënyrat e përdorura në Shqipëri janë të vjetra mbi 20-30 vjet.

Ju me siguri do të habiteni, POR PROSTATA NUK KONSIDEROHET MË SI SËMUDNJE KRONIKE NË ASNJË VEND TË BOTËS DHE MUND TË KUROHET LEHTËSISHT! Në të gjithë botën, por jo në vendin tonë.

Mjekët shqiptarë i mundojnë pacientët e tyre me seanca poshtëruese të masazhit të prostatës së rektumit dhe procedura fizioterapie: galvanizim, elektroforezë, ekografi, magnetoterapi dhe antibiotikë të rrezikshëm.

Këto metoda të dhimbshme, të shtrenjta dhe të rrezikshme nuk e trajtojnë prostatën dhe kjo e fundit vazhdon të zhvillohet. Antibiotikët vrasin bakteret patogjene për një periudhë të shkurtër kohe. Ata shumohen përsëri në 1-2 muaj. Dhe prostata shfaqet përsëri pas disa kohësh. Në fakt, ajo nuk ishte zhdukur kurrë. Përfundimisht, nga faza 1 prostata kalon në fazën 2, 3, 4...

Problemet e potencës ndikojnë në marrëdhëniet me partnerin. Burri ka dhimbje, probleme urinare dhe me funksionin riprodhues, RREZIKON TË ZHVILLOJË KANCER TË PROSTATËS. Kanceri i prostatës është një nga sëmundjet më të rënda të meshkujve, me një shkallë të lartë të vdekshmërisë.

Kështu, në vend që të shërojnë pacientët e tyre, mjekët shqiptarë u shkaktojnë atyre dhimbje dhe madje vdekje.

Situata është alarmante. Unë thjesht nuk mund të hesht më, siç bëjnë shumë mjekë shqiptarë, duke përfshirë edhe ata për të cilët kam respekt të thellë.

Faza e parë Fshikëza e spermës Prostata Fshikëza e urinës
Faza e dytë Fshikëza e spermës Prostata Fshikëza e urinës
Faza e tretë Fshikëza e spermës Prostata Fshikëza e urinës
Faza e katërt Fshikëza e spermës Prostata Fshikëza e urinës
Katër faza të zhvillimit të prostatës. Sa më i lartë të jetë inflamacioni, aq më i lartë është rreziku për të zhvilluar kancer. Nëse nuk trajtohet në kohë, kanceri zhvillohet në 89% të rasteve. Kushtojini vëmendje! PROSTATA NUK MUND TË MBAHET PA U TRAJTUAR!

- Pse është vjetruar mjekësia në Shqipëri?

- Sepse askush nuk kujdeset për asgjë! Mjekët e vjetër ose të rinj që punojnë në klinikat shtetërore janë të pa trajnuar mirë dhe mjekët e tjerë shkojnë në klinika private. Nuk është në interesin e tyre të kurojnë pacientët e tyre ose t'i lejojnë ata të trajtojnë veten në mënyrë të pavarur, sepse ata do të humbin fitimin e tyre. Është shumë më e dobishme për ata që të udhëzojnë ndjekjen e seancave të masazhit rektal, duke përdorur pajisje të ndryshme mjekësore dhe duke i bërë ata të paguajnë shumë më shumë, si dhe të japin antibiotikë me efekte të përkohshme që të sigurohen që pacienti të rikthehet.

Të gjithë mjekët që udhëzojnë ndjekjen e trajtimeve të duhura pushohen nga puna. Por nuk është e lehtë të gjesh një punë të re. Kjo është arsyeja pse të gjithë heshtin. Ata kanë familje, fëmijë për të mbajtur. Disa prej tyre as nuk përpiqen të gjejnë metoda moderne të trajtimit, dhe japin ilaçe të imponuara nga eprorët e tyre, duke fituar shpërblime të majme përveç pagave të tyre. Ata nuk duan t’ia dinë për njerëzit.

Fatkeqësisht, ilaçet në Shqipëri janë shumë të korruptuara. Kam udhëtuar në shumë vende, por kurrë nuk kam parë kaosin që shoh në Shqipëri... është thjesht e tmerrshme, më vjen keq për shqiptarët dhe kushtet në të cilat ata janë të detyruar të jetojnë.

- Si trajtohet prostata në vendet e zhvilluara?

Ju duhet të dini se cili është shkaku i prostatës. Në vitin 2003, shkencëtarët danezë arritën të provonin se shkaku kryesor i prostatës është qarkullimi i dobët i gjakut në organet e legenit. Në këtë zonë ka shumë kapilarë të hollë, të cilët i shërbejnë prostatës. Me kalimin e moshës, ose për shkak të disa faktorëve të dëmshëm, këto kapilarë bllokohen dhe gjaku ndalon së qarkulluari.

Prostatës (e cila prodhon 18 hormone jetësore për burrat) i mungon sasia e nevojshme e lëndëve ushqyese dhe oksigjenit, dhe si pasojë ndodh proces i bllokimit. Sekretimi grumbullohet në indet e gjëndrës dhe nxit rritjen e baktereve. Gjëndra gëlltitet dhe kjo gëlltitje quhet prostatë akute. Akumulimi i sekretimit quhet prostatë kronike.

Kështu, ne jemi në gjendje të kuptojmë se çfarë duhet të bëjmë për të luftuar prostatën. Ne nuk kemi nevojë të vrasim bakteret me antibiotikë të rrezikshëm, siç bëjnë mjekët shqiptarë, por të heqim procesin e bllokimit. Me fjalë të tjera, furnizimi me gjak i prostatës duhet të normalizohet.

Sistemi kompleks i qarkullimit të gjakut të prostatës. Bllokimi i të paktën 5% të kapilarëve rrit rrezikun deri në 60%

Në vitin 2007, shkencëtarët zbuluan se një derivat të veçantë të vitaminës A, e quajtur alfa hidroksi retinol, e aftë të pastrojë kapilarët e vegjël në zonën e legenit. Është natyrale dhe mund të gjendet në sasi të bollshme në strukturën e bimës Gotu Kala. Kjo substancë depërton në molekulat e kolesterolit (që bllokojnë enët e gjakut, duke pasur qëndrueshmërinë e gjalpit të shkrirë) dhe i shkatërron ato nga brenda. Kështu, enët e gjakut pastrohen, veçanërisht kapilarët e vegjël në zonën e legenit.

Është demonstruar, madje edhe në klinikën tonë, se trajtimi me alfa hidroksi retinol kuron plotësisht prostatën (heq proceset e stazës dhe normalizon qarkullimin e gjakut në prostatë). Por çfarë do të thotë shërim i plotë? Do të thotë që prostata nuk do të shfaqet më në vitet e ardhshme. Dhimbja e vazhdueshme zhduket, inflamacioni zvogëlohet, mbledhja dhe urinimi normalizohen. Njeriu bëhet plotësisht i shëndetshëm.

Ky është thelbi i trajtimit modern të prostatës, i cili aktualisht përdoret në shumicën e vendeve në të gjithë botën.

- A ka ilaçe që përmbajnë alfa hidroksi retinol? A keni ndonjë këshillë për burrat në Shqipëri?

- Edhe një herë, do të habiteni. KJO ËSHTË MJEKËSIA NË SHQIPËRI! Për më tepër, ai u krijua pikërisht këtu, në vendin tonë, por askujt nuk i duhet. Ashtu si në vendet e tjera, ne e blejmë atë nga Rumania. Është shumë më i lirë se produkti analog amerikan dhe disa herë më efikas.

Ky ilaç quhet Prostamid . Ai është krijuar në Universitetin e Mjekësisë. Përveç Rrënjës së kuqe (alfa hidroksi retinol), ajo përmban 30 përbërës të tjerë që janë të dobishëm për shëndetin e burrave, të zgjedhur në sasitë e përshtatshme. Ai është një ilaç kompleks për shëndetin e burrave. Unë nuk do të përmend të gjithë përbërësit, por vetëm disa prej tyre.

Ekstrakt i Fadogia

Rrit prodhimin e testosteronit me 3-4 herë, gjë që përmirëson fuqinë dhe lejon mashkullit të jetë i ri për një periudhë më të gjatë kohore

Bryonia Laciniosa

Normalizon urinimin, ndalon shpejt inflamacionin e prostatës

Vitamina E

Përmirëson cilësinë e spermës. Rrit ereksionin. Ndihmon në konceptimin e fëmijëve të shëndetshëm

Maka peruan

Rrit imunitetin e prostatës. Parandalon zhvillimin e mikro-florës patogjene.

Thlaspi

Ndihmon në heqjen e proceseve infektive, inflamatore, tumorale dhe modifikimeve të prostatës.

- Pra, a mund të blihet ky ilaç në Shqipëri? A shitet në farmaci?

- Edhe pse është një ilaç shqiptar, ai nuk mund të blihet në farmaci. Është e pabesueshme. Burokracia nuk mund të çrrënjoset në Shqipëri. Me sa di unë, prodhuesi u përpoq ta prezantonte produktin në farmaci, por nuk u lejua. Askush nuk dëshiron që njerëzit të kurohen dhe ta trajtojnë veten nga shtëpia. As mjekët, as farmacitë.

Sidoqoftë, ne kemi disa lajme të mira për të gjithë meshkujt shqiptarë. Ata mund ta blejnë Prostamid në internet, përmes postës, me 50% ZBRITJE! Qëllimi i kësaj fushate është të ndihmojë meshkujt. Dorëzohet kudo në Shqipëri.

Universiteti i Mjekësisë SHQIPËRI

9600ALL
4800 ALL

Çmimi preferencial për “Prostamid”

ProstEro

Ja çfarë duhet të bëni për të marrë ilaçin:

1. Ju duhet të bëni një aplikim.
2. Një menaxher do t'ju telefonojë për të konfirmuar aplikimin tuaj. Ju do të tregoni adresën e dorëzimit.

Aktualisht, ka një sondazh në faqen e internetit, ndër burrat që kanë marrë Prostamid me një zbritje dhe tashmë kanë përfunduar trajtimin. Qëllimi i këtij studimi është të zbulojë se sa efikas është ky ilaç. Në këtë moment, më shumë se 2 mijë burra kanë marrë pjesë në studimin. Këtu janë rezultatet:

  • Dhimbja në perineum dhe gjatë urinimit është zhdukur - 99% e të anketuarve
  • Urinimi është normalizuar (shpeshtësia dhe sasia e urinës) - 99% e të anketuarve
  • Inflamacioni i prostatës është zvogëluar - 96% e të anketuarve
  • Potenciali është rikuperuar - 93% e të anketuarve
  • Gjendja e përgjithshme shëndetësore është përmirësuar - 98% e të anketuarve

Siç mund ta shihni, Prostamid ndihmon shumicën e burrave. Unë tashmë kam përmendur që trajtimi mund të merret nga shtëpia.

- Sa do të zgjasë promovimi për këtë ilaç?

- Kam zbuluar se Universiteti i Mjekësisë ka caktuar një sasi të konsiderueshme të Prostamid për këtë qëllim. Sidoqoftë, ai shitet praktikisht. Kohët e fundit, Prostamid është bërë gjithnjë e më i njohur. Besoj se njerëzit kanë mësuar për vetitë e tij dhe ua rekomandojnë të tjerëve.

Kështu që, unë i këshilloj të gjithë burrat që duan të kurojnë prostatën (përfshirë prostatën kronike) me ndihmën e një produkti modern, dhe të kursejnë para në të njëjtën kohë, ta porosisin atë sa më shpejt të jetë e mundur.

sasinë falas gjendet:

23 copë

Ju mund të plotësoni formularin dhe të merrni Prostamid me zbritje 4800 ALL :

Formulari zyrtar i aplikimit

Nr. 29 977 nga 30 000 më
Për të marrë produktin Prostamid me zbritje 4800 ALL
Për të marrë Prostamid me zbritje, ju lutemi shkruani emrin dhe numrin tuaj të telefonit në fushat më poshtë dhe shikoni butonin "DORËZO APLIKIMIN”
* Të dhënat tuaja i dërgohen prodhuesit. Askush tjetër nuk ka qasje në të dhënat tuaja.

Komente

Neriti
Faleminderit për këtë artikull interesant. Unë jam përpjekur për të trajtuar prostatën që prej 3 vjetësh tashmë, dhe s’kam arritur të shpëtoj nga kjo sëmundje pa marrë parasysh se çfarë kam bërë. Unë e porosita Prostamid. Ka ende në magazinë, por ata thanë se do të shitet së shpejti.
Aleksandër
Edhe unë kam bërë një kërkesë. Unë e kam marrë atë me zbritje për 4800ALL , sigurisht që e bleva). Ju kushton shumë para dhe nerva për të trajtuar prostatën në Shqipëri. Nëse ekziston një ilaç i tillë, bazuar në përshkrim, është i shkëlqyeshëm
Viktor
Prostamid është efikas. Unë e konfirmoj këtë. Një mik i imi, i cili është mjek, më këshilloi ta blija. Atij nuk i lejohet t’ia rekomandojë klientëve në klinikë, por vetëm miqve të tij. Prostamid më ndihmoi shumë, prostata u zhduk. Kam një ereksion të fortë, megjithëse tashmë jam 59 vjeç!
Kledi
Është e vërtetë, ilaçet në Shqipëri janë të vjetruara. Falë këtij doktori që guxoi të fliste, ne mundëm të mësonim të vërtetën
Maksi
Burri im vuan nga prostata. Ai dëshiron ta mjekojë, por nuk di si dhe refuzon të shkojë te mjeku. Ai kishte shkuar te një mjek pak më parë dhe ai i tha për disa seanca masazhi rektal. Ai nuk pranoi. Tani kemi porositur Prostamid.
Kevin
Jam trajtuar me këtë ilaç. Unë u shërova me të vërtetë shpejt. Nuk shkoj në tualet aq shpesh dhe nuk ndiej dhimbje kur urinoj. Unë ua rekomandoj të gjithëve. Unë e porosita atë me zbritje nga kjo faqe në internet. Nuk mund ta gjesh në farmaci sepse e kërkova.
Tom
Jam 63 vjeç dhe vuaj nga adenoma e prostatës. A mund të më ndihmojë Prostamid?
Heri
Tomi, sigurisht që po. Ai ndihmoi gjyshin tim. Kur ishte 71 vjeç, ai vuante nga adenoma e prostatës. Ai mori trajtimin për një muaj. Ai u kurua dhe ekografia e konfirmoi atë.
Adam
Ne jemi me fat që kemi këta mjekë që kujdesen për pacientët e tyre! Ilaçi është i shkëlqyeshëm! Unë e kam marrë për 3 ditë dhe deri më tani, më ka rregulluar procesin e urinimit. Dhimbja është zhdukur. Unë do të vazhdoj ta marr. Faleminderit për rekomandimet. Nuk mund ta besoja, por më është dashur vetëm 3 ditë dhe tashmë ndihem më mirë.
Edi
Prostata nuk duhet të injorohet, në asnjë rrethanë. Miku im nuk i kushtoi vëmendje dhe kishte frikë nga mjekët dhe masazhi. Si pasojë, ai u sëmur nga kanceri dhe vdiq...
Mikel
Faleminderit! E porosita. Ata më premtuan se do ta dorëzonin brenda 2 ditësh. Ishte një surprizë e bukur.
Diana
Babai im vuante nga prostata. Dy muaj më parë, unë porosita Prostamid. Ai e mori atë për 10 ditë dhe u kurua 100%. Mjeku që i dha antibiotikë hapte sytë sepse nuk kishte dëgjuar për këtë ilaç. Babai im nuk mund ta besonte. Të gjithë mjekët janë gënjeshtarë.
Andon
Dëgjoni këshillën time, unë jam trajtuar për prostatën 7 herë! Hidhni të gjitha pilulat dhe porosisni Prostamid. Është i vetmi produkt që të ndihmon vërtet !!! Të tjerat janë humbje parash. Mjekët e sotëm janë shitës, në fakt. Njerëzit u besojnë atyre shëndetin dhe jetën e tyre, dhe ata fitojnë para nga kjo!!!
Denis
Unë e kam marrë Prostamid për 7 ditë. Është efikas. Pas 2-3 ditësh, dhimbja pothuajse ishte zhdukur plotësisht, por unë do të ndjek trajtimin për të kuruar prostatën time!
Rogert
Faleminderit! Unë kam bërë një kërkesë. Menaxheri më informoi se stoku po mbaron shumë shpejt. Nxitoni ta porosisni!
Merrni Prostamid me zbritje