TestoY

Do të përjetosh SEKS TË ÇMENDUR nëse dëshiron:

 • Ereksion të fortë në 1 minutë

 • Ereksion që zgjat deri në 2 orë

 • Orgazmë e çmendur

E mban mens seksin më të mirë?

ME TestoY SEKSI DONTË JETË MË I MIRË, GJITHMONË

Shiko

Thjesht një aplikim i TestoY para seksit ua ngreh nësekondë

01

Një kurë me TestoY forcon penisin për një muaj

02

Shëndeti i Meshkujve

Do të jesh gati për seks kurdo, kudo dhe për sa kohë tënduash

Nuk është magji

TestoY funksionon vërtetë

Zbuloje se si
 • Ereksion brenda minutës

  Enët e gjakut në penis hapen dhe mbushen me gjak. Si një tullumbace

 • Seks i gjatë

  Trupi kavernoz parandalon daljen e shpejtë të gjakut nga penisi. Edhe goma e makinës është më pak e fryrë!

 • Ndjenjna më të forta

  Presioni i gjakut ndikon fundet e nervave në penis, duke rritur ndjeshmërinë.

  Seks si herën e parë. E kupton?

NA BESONI VAJZAT DO TJUBFALENDEROJNË

 • Ose dhe kështu

 • Sinkjo

 • Si kjo

PO HEZITON AKOMA?

Fillo shijoje!

Bëj porosinë

9600 ALL

4800 ALL

Porosit

* Kujdes ndaj faktit që NDS ndryshon në varësi të rrefullave të vendit të destinacionit.