përbërje
100% natyrale
Efikasiteti i provuar klinikisht
Produkti i vitit 2020 sipas

Edhe ju mund të përmirësoni dëgjimin tuaj!

Dëgjimi është një element jashtëzakonisht i rëndësishëm që na shoqëron çdo ditë gjatë gjithë jetës sonë. Falë organit të dëgjimit, pra veshëve, ne mund të dëgjojmë tingujt e mjedisit, të komunikojmë me të tjerët ose të dëgjojmë muzikë. Falë tij paralajmërohemi për rreziqe të ndryshme. Për më tepër, ai na siguron akses të vazhdueshëm në informacion. Humbja e dëgjimit, pavarësisht nga madhësia e tij, ndikon në komoditetin dhe funksionimin tonë. Ne kemi vështirësi në të kuptuarit e të folurit dhe shpesh duhet të kërkojmë përsëritje, gjë që është shumë shqetësuese. Për këtë dhimbje dhe marramendje të vazhdueshme.

Mos harroni se mund të humbisni dëgjimin ngadalë dhe të mësoheni me një dëgjim më të keq.

Shkaqet më të zakonshme të humbjes së dëgjimit:

 • higjiena e papërshtatshme e veshit
 • Dëmtimi i kokës
 • tapa prej dylli
 • zhurma e trafikut
 • sëmundjet e veshit
 • punoni në zhurmë të vazhdueshme
 • duke u plakur
 • dylli i tepërt i veshit
 • duke dëgjuar muzikë me zë të lartë
 • disa ilaçe funksionojnë

Mos e nënvlerësoni problemin - përdorni këtë metodë inovative dhe do të përmirësoni plotësisht efikasitetin e dëgjimit dhe komoditetin e jetës së përditshme!

PROVONI U CAPS

TE VETMET KAPSULA TË TILLA NË TREG

U CAPS ka një formulë unike, e cila e dallon atë nga produktet e tjera të disponueshme në treg. Ai përmban përbërës natyralë dhe të sigurt për shëndetin që mund të eliminojnë ndjenjën e veshit të "mbytur" dhe të përmirësojnë mprehtësinë dhe zhurmën e tingujve.

Përbërësit:

Ekstrakt
Gingko biloba
Gingko Biloba Extractarrow
Vitamina & Minerale Quercetin & Resveratrolarrow
L - karnitinë Vitamins & Mineralsarrow

Ekstrakt Gingko Biloba

Ekstrakti delikat, perfekt për kujdesin e lëkurës, zbut epidermën dhe forcon barrierën lipidike mbrojtëse të lëkurës.

Vitamina & Minerale

Mbështesni proceset që ndodhin në kanalet e veshit, duke u dhënë atyre forcë dhe freski të re. Kanë veti analgjezike dhe anti-inflamatore.

L - karnitinë

Ato shpërndahen dhe ndihmojnë në largimin e papastërtive, e bëjnë epidermën më elastike dhe e ushqejnë, lënë një shtresë mbrojtëse mbi të, përmirësojnë qarkullimin e gjakut në lëkurë dhe mbështesin proceset që ndodhin në vesh.

PROVONI U CAPS

TE VETMET KAPSULA TË TILLA NË TREG

U CAPS ka një formulë unike, e cila e dallon atë nga produktet e tjera të disponueshme në treg. Ai përmban përbërës natyralë dhe të sigurt për shëndetin që do të eliminojnë ndjenjën e veshit të "mbytur" dhe do të përmirësojnë mprehtësinë dhe zërin e tingujve. Ai përbëhet nga:

Gingko Biloba Extract

Ekstrakt Gingko Biloba

Ekstrakti delikat, perfekt për kujdesin e lëkurës, zbut epidermën dhe forcon barrierën lipidike mbrojtëse të lëkurës.

Quercetin & Resveratrol

L - karnitinë

Mbështesin proceset që ndodhin në kanalet e veshit, duke u dhënë atyre forcë dhe freski të re. Kanë veti analgjezike dhe anti-inflamatore.

Vitamins & Minerals

Vitamina & Minerale

Ndihmojnë në tretjen dhe largimin e papastërtive, e bëjnë epidermën më fleksibël dhe e ushqejn, lënë një shtresë mbrojtëse mbi të, përmirësojnë qarkullimin e gjakut në lëkurë dhe mbështesin proceset që ndodhin në vesh.


Kombinimi i këtyre përbërësve bëri të mundur krijimin e një preparati të pasur me vitamina dhe mikroelemente, i cili do të hidratojë, përmirësojë qarkullimin e gjakut dhe do të forcojë barrierën mbrojtëse, si dhe të ketë veti antibakteriale dhe anti-inflamatore. Është një masë që do t'ju mbështesë falë vetive të saj dhe ndihmon në parandalimin e problemeve të dëgjimit . Falë tij, ju do të shpëtoni nga zhurma dhe shqetësimi në kanalin e veshit. Me fillimin e përdorimit të kapsulave U CAPS, të gjitha problemet tuaja janë zhdukur dhe ju do të filloni një kapitull të ri, më të mirë në jetën tuaj!

Përfitimet e përdorimit të U CAPS:

 • Ajo eliminon dhimbjen dhe shqetësimin
 • Eliminon zhurmën, kërcitjet, angullimat dhe tingujt e padëshiruar
 • Përmirëson mprehtësinë, zhurmën dhe lexueshmërinë e tingujve
 • Kjo ju lejon të kapni tinguj mjedisorë të padëgjuar më parë
 • Ju mundëson të flisni në turma
 • I bën pëshpëritjet më të lehta për t'u dëgjuar dhe përforcon sinjalin e tyre
Tonosin

NË FUND TË PROMOCIONIT ISHTE:

Çmimi i vjetër: 7800 ALL
Çmimi i ri: 3900 ALL
Porosit këtu

Kapsulat ofrohen pa recetë. Mund të përdoret pavarësisht nga gjinia, mosha apo lloji i humbjes së dëgjimit. Përbërësit e preparatit janë krejtësisht natyralë, ato nuk përmbajnë asnjë kimikate dhe janë plotësisht miqësore me trupin . Mjafton ta përdorni rregullisht dhe efekti do të ndihet pas disa ditësh. Zbatimi sistematik dhe respektimi i rregullave të kursit do të mundësojë një kthim gradual në dëgjim. Me fjalë të tjera, përmirësojnë dëgjimin e fortë , keni nevojë për një produkt që funksionon plotësisht. Kështu është U CAPS. Rekomandohet të merren për 4 javë.

Garanci e trefishtë

 • 1. Cilësia Receta U CAPS është një kombinim i përzgjedhur shkencërisht i përbërësve të marrë në përputhje me standardet më të larta të cilësisë.
 • 2. Kënaqësia juaj klientët tanë konfirmojnë efektivitetin e lartë të recetës U CAPS.
 • 3. Koha dorëzim i shpejtë dhe shpejtësia e funksionimit. Brenda 24 orëve nga porosia, dërgesa do të jetë në duart tuaja. Po aq shpejt nga marrja e parë, do të ketë një përmirësim të dukshëm.

Kujdesuni për dëgjimin tuaj!!!

Çmimi i vjetër: 7800 ALL
Çmimi i ri: 3900 ALL
* Fshehtësi e garantuar