Дишете слободно
Заштита за белите дробови од инфекции и токсини
picpicpic
Спречете респираторни заболувања
Заштитете се од ефектите на активното и пасивното пушење
Поддржете ја нормалната функција на белите дробови
Зошто на вашиот респираторен систем му треба помош?
99,5% од граѓаните на Македонија живеат во места каде што нивото на загадување на атмосферата е критично.
Ова има неколку неповратни ефекти:
2
Секоја минута, две лица
умираат од болести предизвикани од загадување на воздухот (инфекции на долните респираторни органи, пневмонија, срцеви удари, мозочни удари, дијабетес и рак на белите дробови)
5 – 12
Очекуваниот животен век на секој Македонец се намалува
од 5 до 12 години (во споредба со просечниот животен век во другите земји)
16%
Стапките на
рак на респираторниот систем се зголемија за 16%
23%
Стапките на астма
се зголемија за 23%
31%
Преваленцата на респираторни инфекции
се зголеми за 31%
2
Секоја минута, две лица
умираат од болести предизвикани од загадување на воздухот (инфекции на долните респираторни органи, пневмонија, срцеви удари, мозочни удари, дијабетес и рак на белите дробови)
5 – 12
Очекуваниот животен век на секој Македонец се намалува
од 5 до 12 години (во споредба со просечниот животен век во другите земји)
16%
Стапките на
рак на респираторниот систем се зголемија за 16%
23%
Стапките на астма
се зголемија за 23%
31%
Преваленцата на респираторни инфекции
се зголеми за 31%
Deep Inhale може да помогне да се спречи токсичниот ефект на атмосферското загадување.
pic
Билен чај којшто го штити респираторниот систем, ја зголемува отпорноста на организмот од респираторни инфекции и ги чисти белите дробови од токсини и шлајм.
picpic
природен производ за одржување на здравјето на вашиот респираторен систем
Атмосферското загадување, лошите навики, нездравата храна и генетски модифицираните производи го ослабуваат вашиот имунолошки систем. Ова доведува до чести настинки, респираторни заболувања и компликации. Во такви услови, на вашиот респираторен систем му е потребна силна заштита. Deep Inhale е чај со насочен ефект којшто се бори со сите овие проблеми.
pic
Го разредува шлајмот и го олеснува неговото исфрлање
Ја зголемува вентилацијата на белите дробови, ја подобрува нивната функција.
Го намалува ефектот на токсични агенси и никотинот
Ја намалува зачестеноста на респираторните заболувања, вклучувајќи ја и пневмонијата.
Стимулира природна регенерација и обновување на клетките
picpic
Природна нега за здравјето на белите дробови
pic Подбел
Длабоко го чисти респираторниот систем од слуз и шлајм, создава заштитен слој околу алвеолите и ги штити од оштетување, го олеснува дишењето и спречува повторна акумулација на шлајм во белите дробови.
pic
pic
Црн слез
Го подобрува имунолошкиот систем, помага во разредување и отстранување на шлајмот, има антиинфламаторно дејство и е ефикасен за сува кашлица и кашлица кај пушачите.
pic
Бел слез
Служи за искашлување, има антиинфламаторен ефект, ги штити белите дробови, бронхиите и душникот од штетните ефекти и ја зголемува заситеноста на крвта со кислород.
pic
pic
Кинески сладунец
Поттикнува лесно исфрлање на шлајмот, го олеснува и спречува воспалението и грчевите, ја подобрува природната регенерација на клетките и ја враќа еластичноста на алвеоларните ѕидови.
pic
Анасон
Антивоспалително дејство, служи за искашлување, го спречува развојот на хроничните респираторни заболувања.
pic
Марија Крстевска

специјалист по семејна медицина, има 8 годишно искуство

спречување респираторни инфекции
Марија Крстевска

специјалист по семејна медицина, има 8 годишно искуство

Deep Inhale е нова комбинација создадена да ги заштити вашите бели дробови од инфекции, токсини и алергени.
Чајот е тестиран на Европскиот универзитет за истражување*:
Ја зголемува заситеноста на крвта со кислород
94%
1%
Ја намалува зачестеноста на респираторните инфекции
91%
Го зголемува капацитетот на белите дробови
83%
Ја зголемува стапката на вентилација на белите дробови
78%

*258 лица учествуваа во испитувањето, времетраењето на третманот беше 1 месец

**Според резултатите од лабораториските и клиничките испитувања

Резултатите од испитувањата докажуваат дека Deep Inhale сигурно го штити респираторниот систем од токсини и инфекции.
Тие веќе открија колку е ефикасен производот
Придружете им се
pic
Ема Мојсовска
pic
Целото мое семејство пуши. Страдам од кашлица поради пушењето веќе неколку години. Пробав широк спектар на таблети и сирупи, но тие само ги ублажуваат симптомите некое време, а по завршувањето на третманот, симптомите се враќаат. Завршив еден третман со Deep Inhale пред неколку месеци. Кашлицата не се врати, се чувствувам многу подобро!
pic
Рената Бојчевска
pic
Страдам од астма веќе неколку години. Инхалаторите ми помагаат, но ефектот не трае долго. Мојата сестра ми препорача третман со Deep Inhale. Се разбира, не успеав да се ослободам од сите симптоми, но мојата состојба е значително подобрена во овие две недели, колку што го користам. Речиси да немам астматични напади. Дефинитивно е најдобриот производ што некогаш сум го пробала за да го подобрам моето здравје.
pic
Ема Мојсовска
pic
Целото мое семејство пуши. Страдам од кашлица поради пушењето веќе неколку години. Пробав широк спектар на таблети и сирупи, но тие само ги ублажуваат симптомите некое време, а по завршувањето на третманот, симптомите се враќаат. Завршив еден третман со Deep Inhale пред неколку месеци. Кашлицата не се врати, се чувствувам многу подобро!
pic
Рената Бојчевска
pic
Страдам од астма веќе неколку години. Инхалаторите ми помагаат, но ефектот не трае долго. Мојата сестра ми препорача третман со Deep Inhale. Се разбира, не успеав да се ослободам од сите симптоми, но мојата состојба е значително подобрена во овие две недели, колку што го користам. Речиси да немам астматични напади. Дефинитивно е најдобриот производ што некогаш сум го пробала за да го подобрам моето здравје.
pic
Филип Богатинов
pic
Живеам во Скопје и работам надвор секој ден, воздухот е многу загаден. Понекогаш е едноставно невозможно да се работи без маска. Почнав да кашлам и ми беше дијагностициран хроничен бронхитис. Не сакав да земам антибиотици, па затоа го избрав Deep Inhale, природен чај од билки. Забележав подобрување на петтиот ден од третманот – почнав да кашлам помалку. Заборавив на сите симптоми по 1 и пол недела. Ова е одличен производ, планирам повторно да го користам.
pic
Јане Петрески
pic
Имав пневмонија пред една година. Состојбата повторно ми се влошуваше еднаш на 1 и пол или 2 месеца, дури и по завршувањето на третманот. Мојот сосед, долгогодишен пушач, ме советуваше да пробам Deep Inhale. Решив да го пробам и ми се допаѓа. Немам знаци на хроничната пневмонија веќе 3 месеца. Се чувствувам одлично. Без кашлица или тешко дишење. Посебна благодарност до мојот сосед за оваа препорака.
pic
Фросина Андоновска
pic
Конечно најдов соодветен производ што ги штити белите дробови од сите видови на нечистотии. Мојот сопруг секогаш пуши дома, затоа имав сува кашлица, а исто и тој. Видов реклама за Deep Inhale и нарачав една доза за превенција. Го користиме само 1 и пол недела, но веќе се чувствуваме многу подобро, кашлицата речиси исчезна. Тоа е она што јас го нарекувам успешен третман!
Како се нарачува?
pic

Пополнете нарачка, оставете ги вашите податоци за контакт

pic

Почекајте додека не ве повика операторот за да ги разјасните деталите.

pic

Добијте го пакетот на практичен начин, платете при испораката.

pic
Како да нарачате оригинал
picpic

Со зголемената побарувачка за Deep Inhale, бројот на лажни производи достигна рекордно високо ниво. Оригиналниот чај Deep Inhale може да го нарачате само на нашата веб-страница. Ние сме официјални претставници на производителот, на нашите клиенти им нудиме поволни услови за купување на Deep Inhale.

picpic
pic
pic
Дишете слободно
Заштита за белите дробови од инфекции и токсини
Спречете респираторни заболувања
Заштитете се од ефектите на активното и пасивното пушење
Поддржете ја нормалната функција на белите дробови
пополнете нарачка

4800 MKD 2400 MKD