„Голема помош за црниот дроб: единствениот производ што може да го спаси црниот дроб од неизбежното оштетување“

Доктор Дејан Јовановски: Здраво на сите!

Нашата дискусија денес е за многу опасна и многу распространета болест. Во раните фази, болеста е често незабележителна и нема никакви симптоми, а многу луѓе не се свесни за неа сè додека не достигне многу тешка фаза.

Сега ние всушност ќе разговараме за болеста на црниот дроб!

Како да се одржи здравјето на црниот дроб? Ако веќе ја имате оваа болест, тогаш како да се опоравите или да го вратите овој витален човечки орган?

Денес, ќе ви одговориме на овие прашања.

+ Прикажи фотографии
Прикажи фотографии
Сокриј фотографии

Доктор Дејан Јовановски: За оние кои не знаат, сакам да ви кажам дека црниот дроб делува како филтер за целото тело. Овој орган секојдневно е подложен на голем притисок и стрес секој ден. Па така, ако пиете премногу алкохол, јадете премногу пржена храна или често земате хемиски лекови – сето тоа е штетно за црниот дроб.

Ако немате никакви симптоми во моментов, тоа не значи дека црниот дроб ви е добро!

Постојат многу симптоми што може да навестат дека вашиот црн дроб е во опасност!

Проверете се токму сега:

Примарни индикации:

 • Жолтеникава боја на белиот дел од очите
 • Горчлив вкус во устата
 • Лош мирис што доаѓа од грлото
 • Досадно жолтеникаво обложување на јазикот

Секундарни индикации:

 • Болка долу во десното ребро
 • Зголемен стомак
 • Осип на кожата, алергии и чешање
 • Телото се чувствува слабо и во лоша здравствена состојба
 • Непрекинати главоболки

Сериозни индикации:

 • Проблеми при вршењето интелектуална работа
 • Болка во областа на црниот дроб (знаци на зголемен црн дроб)
 • Зголемено лачење на пот и воспаление

Според Македонскиот здравствен институт за заболување на црниот дроб, приближно 5.300.000 луѓе починале од заболување на црниот дроб во 2018 година (замислете си само за момент)! Има 76% зголемување на стапката на смртност во земјата како резултат на оваа болест. И, верувајте ми, смртта предизвикана од оваа болест е многу болна!

Нормален црн дроб Затруен црн дроб

Како може да се оштети црниот дроб?

Цироза на црниот дроб

Црниот дроб ја филтрира целата наша крв 400 пати на ден и ги неутрализира сите токсични материи со филтрирање на сè од крвта. Сепак, природата не го зела предвид огромниот токсичен терет со којшто треба да се соочи современиот човечки црн дроб. Тешко е за клетките на црниот дроб да се справат со сето ова одеднаш.

Во обид да се одбранат, овие клетки почнуваат да складираат масти, обидувајќи се да ги задржат разните нечистотии и токсични материи во себе и да ги чуваат во масните наслаги.

Ова се нарекува хепатална стеатоза или масна дегенерација на клетките на црниот дроб. За жал, сите современи луѓе го имаат овој проблем.

Современиот човечки црн дроб е исполнет со токсични нечистотии во различен степен. Ова им се случува особено на оние кои живеат во големите градови и индустриските области.

+ Прикажи фотографии

Нечистотиите и токсичните материи што се акумулираат во црниот дроб предизвикуваат многу болести, како што се:

 • Камења во жолчката
 • Проблеми со дигестивниот тракт
 • Нездрава кожа, коса и нокти
 • Дијабетес
 • Зголемена тежина
 • Атеросклероза (кардиоваскуларни заболувања)
 • Кардиоваскуларни малформации
 • Невролошки болести и неврози
 • Намалување или губење на видот
 • Проблеми со машкото и женското полово здравје
 • Намалување на функцијата на тироидната жлезда

Ако страдате од некој од здравствените проблеми споменати погоре, треба да започнете да размислувате за решение! Вака вашиот болен црн дроб „ве повикува“ за помош!

Навистина, дијагнозата на заболувањето на црниот дроб е можна само во напредната фаза на болеста, но ако сте ја достигнале таа точка, лекарите веќе не можат да ви помогнат!

Човек може да живее без слезина, бубрег, тироидна жлезда, но тој веднаш ќе умре без црн дроб.

+ Прикажи фотографии

Што може да го спаси црниот дроб?

Ајуведа

„Лечењето на секоја болест треба да започне со чистење на црниот дроб.“

(Стара индиска медицинска пракса што постои околу 4.000 години)

Црниот дроб е извонреден орган. Целосно закрепнување може да се случи дури и ако има преостанато само 10% од црниот дроб. Сепак, за црниот дроб повторно да биде здрав, важно е да се ослободите од токсините што се акумулирале во него.

Пријатели, денес сакам да ви кажам за еден многу иновативен пронајдок, уникатен производ што го прави опоравувањето на црниот дроб можно во сите фази на оваа болест. Овој производ е ново откритие од областа на хепатологијата во 2019 година, а може да помогне и во сериозни случаи што претходно беа занемарени.

За да ви објаснам, интервјуирав еден од моите пациенти кој можеби немаше да биде со нас денес поради болеста на црниот дроб ако не беше помошта на современиот производ!

Ви го претставувам Филип Атанасовски!

Филип Атанасовски: Здраво, докторе!

Доктор Дејан Јовановски: Гледајќи ја твојата моментална состојба, тешко е да се замисли дека ова тело се бореше со смртоносна болест пред само неколку дена. Нели, Филип?

Филип Атанасовски: Така е, докторе! А причината беше оштетувањето на црниот дроб! Можеби не би бил жив денес ако лекарите навреме не најдеа лек за целосно спречување на болеста и враќање на црниот дроб во нормала.

Доктор Дејан Јовановски: Многу луѓе веруваат дека оштетување на црниот дроб може да предизвика само алкохолот. Но, ве уверувам дека има многу поопасни причини од него. Првата е животната средина – само замислете колку токсини влегуваат во нашето тело поради загадувањето на животната средина?

Само помислата на тоа е застрашувачка! А многумина од нас пушат! Втората причина е внесувањето нездрава храна. Што јадеме секој ден? Различни адитиви и конзерванси… Размислете, дали нашиот црн дроб може сам да се справи со сите нив? Секако дека не!

Доктор Дејан Јовановски: Додека да наполниме 40 години, нашиот црн дроб и телото се веќе полни со токсини. Сите овие токсини тивко ги уништуваат нашите тела, а ние воопшто не сме свесни за нив. Нашиот црн дроб не може сам да се справи со сите нив.

Во меѓувреме, многумина од нас ги игнорираат знаците на оштетување на црниот дроб предизвикани од токсините. Раните знаци се појава на разни видови алергии, осип на кожата, дигестивни проблеми, непријатен мирис на телото и предвремено стареење...

Филип Атанасовски: Се соочив со сите овие проблеми. Сепак, отидов на лекар откако почнав да чувствувам многу силни болки на едната страна од моето тело. Мојот заболен црн дроб веќе беше отечен толку многу, што почна да им прави притисок на околните органи! Лекарот ми ја соопшти причината за мојот проблем со црниот дроб, а тоа беше неводењето грижа при внесувањето храна за време на патувања надвор од градот и неводењето грижа за количината на алкохол што ја пиев. Во тоа време пиев како повеќето мажи и морам да ви признам дека тоа траеше до неодамна. Сега пијам само мала количина... Не можам да направам ништо околу ова, бидејќи тоа е потребно за моето работно место.

Честопати, кога одев во болница ми препишуваа само некои лекови. Земав апчиња, а потоа заборавав на нив и животот продолжуваше како и обично, а за тоа време мојот црн дроб продолжуваше да страда!

Шест месеци подоцна мораа итно да ме пренесат во брза помош затоа што мојот црн дроб речиси престана да работи. Тогаш ми беше дијагностициран смртоносен проблем со црниот дроб и бев хоспитализиран десет дена. Можев да умрам ако не ме примеа веднаш…

Доктор Дејан Јовановски: Колку што знам, успеавте да добиете помош навреме, нели?

Филип Атанасовски: Моето семејство започна да се јавува по одделите за хепатологија во Скопје. И конечно најдовме искусен хепатолог кој ни препорача Hemomax како решение.

Доктор Дејан Јовановски: Филип, извини што ќе те прекинам за момент, би сакал детално да им раскажам на моите читатели за Hemomax. Ова е уникатен производ што успеа да го спаси заболениот црн дроб на наш познат уметник.

Водечки експерти од Македонскиот здравствен институт за заболување на црниот дроб сега активно им препорачуваат Hemomax на сите пациенти кои страдаат од какви било проблеми поврзани со црниот дроб, како што се цироза, фиброза, замастен црн дроб, тумор на црн дроб, па дури и некроза.

Hemomax има непосреден и сеопфатен ефект:

 1. Овој производ ја раствора „масната површина“ на црниот дроб и директно ја користи за врзување на токсините во неа.
 2. После земањето, овој производ ја намалува оптовареноста на црниот дроб, што значи дека ја презема функцијата на чистење и ја намалува оптовареноста на заболениот орган.
 3. Стимулира регенерација и произведува нови делови и здрави клетки. За кратко време, црниот дроб почнува целосно да се обновува и е во можност повторно правилно да ги извршува сите свои функции.

Придобивки за здравјето на црниот дроб по земањето Hemomax

Резултат Потоа Потоа Потоа

Искуството на 30.000 пациенти докажа дека текот на третманот со овој производ:

 • се чистат токсичните материи од црниот дроб
 • се ублажува болката
 • нежно се чисти жолчката од црниот дроб
 • се формира заштитен слој што ги штити органите од разни надворешни фактори на животната средина
 • Овој производ е специјално дизајниран да го опорави црниот дроб од прекумерната тежина, да обезбеди сигурна заштита и да го обнови веднаш.

Доктор Дејан Јовановски: Филип, вие сте еден од среќните пациенти на кого му препорачале да користи Hemomax и успеавте да добиете помош во вистинско време за вашата болест на црниот дроб. Ве молам, кажете ми повеќе за тоа како се чувствувавте за време на процесот.

Филип Атанасовски: Почнав да се чувствувам многу поздраво. За време на третманот, мојот оток исчезна, иако мојот стомак секогаш бил отечен. Веднаш почнав да се чувствувам полесно, а „притисокот“ врз другите органи се намали. Откако започнав да го земам овој производ ми беше дозволено да одам дома, каде што третманот продолжи, но веќе не ми беше потребен постојан стручен надзор.

Доктор Дејан Јовановски: Сега, што велат експертите?

Филип Атанасовски: Мојот последен преглед покажа дека состојбата на црниот дроб сега е нормална. Едноставно, немојте да правите „грев“ и да јадете пржена храна и храна што содржи разни штетни материи повторно (се смее).

Доктор Дејан Јовановски: Одлично! Филип, јас лично ќе ви бидам лут ако вие и останатите не внимавате на своето здравје!

Филип Атанасовски: Во тоа време, не сфатив дека не треба да си играме со нашето здравје. Треба да сме претпазливи од самиот почеток, додека јас го одложував лекувањето до последниот момент. Имав среќа да дознаам за Hemomax пред да стане предоцна. Не знам што ќе се случеше ако не започнев навремено активно да се лекувам, црниот дроб нема да можеше да се опорави.

Многу сум среќен што можам повторно да се чувствувам здраво на 45 години и сега можам да бидам спокоен за состојбата на мојот црн дроб! Не можев да го кажам истото пред неколку месеци!

Доктор Дејан Јовановски: Филип, се надевам дека твојата приказна ќе ги натера нашите читатели да започнат да размислуваат за нивното здравје. Пред да го завршиме ова интервју, се надевам дека ќе ти помогне нашиот совет за заштита и лекување на црниот дроб. Во споредба со страдањето од болеста и болката, претходно преземените мерки на претпазливост се секако подобар избор.

Ви благодариме што го следевте нашето интервју, драги пријатели! Грижете се за вашето здравје, особено за црниот дроб. Луѓето не можат да живеат без него. Ако црниот дроб е болен, животот може да ви биде пекол.

Започнете да се грижите за здравјето на црниот дроб почнувајќи од денес.

ВНИМАНИЕ!

Не само што успеавме да создадеме многу ефикасен производ за лекување на црниот дроб, туку и го направиме достапен за пошироката јавност! По долгите дискусии со носителите на одлуки, успеавме да ја започнеме програмата „Здрава држава“. Оваа програма има за цел да им даде можност на сите да го лекуваат својот црн дроб, без оглед на нивната финансиска состојба, за да не завршат со цироза и други смртоносни болести. Преку оваа програма, се дава попуст до 50% од цената на овој производ!

До крајот на периодот со попуст, Hemomax може да се нарача со попуст од 50% преку официјалната веб-страница или со пополнување на формуларот подолу!

Оставете ги вашите информации тука за да го добиете Hemomax со 50% попуст!

4800 MKD
Бројот на производи е ограничен
2400 MKD
-50% Попуст
Нарачајте
4800 MKD
2400 MKD
Коментари:
Елена (Кичево)
Пред 8 дена
Невозможно! Попустот од 50% е вистински! Нарачав, а резултатите ќе ги напишам подоцна. Ви благодарам многу за оваа програма.
Кети (Кратово)
Пред 8 дена
Можеме ли да го користиме Hemomax за третман на хепатитис? Погледнете ги очите на моето дете, а докторот не може да стори ништо!
Мери (Прилеп)
Пред 8 дена
Кажете ми, дали некој го пробал? Каква е ефикасноста?
Раде (Валандово)
Пред 8 дена
Кети, имав и хепатитис. Во тоа време, не знаев што се случува со моите очи. Потоа почнав да користам Hemomax. Сега можам да излезам оддома без да чувствувам срам. Инаку, не би се осмелил да ги тргнам очилата од срам!
Роза (Битола)
Пред 8 дена
Јас веќе ја почувствував ефикасноста. Претходно, состојбата на мојот црн дроб ме загрижуваше многу. Чувствував болка во половината и се плашев да посетам лекар. Потоа почнав да користам Hemomax. Сега се чувствувам многу поздраво.
Кире Атанасов (Струмица)
Пред 8 дена
Извонреден производ! Нарачав пред некое време, а како резултат на тоа се излечив. Симптомите што беа јасно видливи на моето лице сега многу се подобрија!
Ѓорги (Битола)
Пред 8 дена
Кажете ми, дали овој производ се продава во аптеките? Ми значи секоја помош што може да ми ја дадете. Сакам да ѝ го купам на сопругата затоа што лекарите ѝ препишуваат само лекарства што не делуваат. Нејзиниот црн дроб едноставно не стануваше поздрав!
Лила (Неготино)
Пред 8 дена
Не можев да го најдам овој производ во аптека. Рекоа дека овој производ не се продавал кај нив. Го нарачав на страницата што ја препорача доктор Дејан Јовановски. На таа страница сè е официјално, а има и сертификати. Користам Hemomax само 3 дена. Подоцна ќе ви пишам за моите резултати.
Катерина Јованова (Кавадарци)
Пред 8 дена
Благодарност до докторот Дејан Јовановски. Тој ме советуваше да земам Hemomax, и навистина ми помогна. Сега веќе не чувствувам болка и сите проблеми со варењето ги нема. Ослабев 10 кг, што се должеше на сите нечистотии во моето тело, па затоа секогаш бев отечена. Сега кожата ми е мазна и се чувствувам многу здраво! Навистина е од витално значење да се одржува чист црниот дроб. Црниот дроб е главниот филтер за нашето здравје!
Дејан Јовановски
Пред 8 дена
Не можам да го игнорирам овој коментар... Катерина, нема за што! Многу сум среќен за вас. Сега станувате послаби, што укажува на тоа дека вашиот црн дроб работи добро!
Ана Хаџи-Петрова (Скопје)
Пред 8 дена
Црниот дроб на мојот сопруг конечно се опорави по долго боледување. По земањето на овој производ, големината на неговиот црн дроб беше нормална при ултразвук. И јас го зедов овој производ, но бидејќи немам никакви здравствени проблеми, не чувствувам никаква разлика. Сепак, црниот дроб е најважниот орган и целокупното здравје на организмот зависи од овој орган, така што дефинитивно ќе продолжам да го земам. Ви препорачувам и вам да го земете.
Рената Ристовска (Скопје)
Пред 8 дена
Земав многу производи за црниот дроб, но овој производ е најефикасен. Претходно имав проблем со кожата, а само Hemomax успеа да ми помогне, сега дури и не треба воопшто да размислувам за тоа. Ќе продолжам да го пијам за да има понатамошно подобрување во процесот на регенерација на црниот дроб.
Зоран Крстевски (Тетово)
Пред 8 дена
Го нарачав производот. Не чувствувам ништо. Дури чувствувам кисел вкус којшто сè уште трае.
Ване (Тетово)
Пред 8 дена
Зоран, го земам и јас, а претходно чувствував болка од десната страна на стомакот, каде што се наоѓа црниот дроб. Земав Hemomax и порано, но не го завршив третманот до крај и киселиот вкус почна да се јавува повторно. Потоа почнав да го земам повторно, но овој пат следејќи ги упатствата. По завршувањето на целиот третман, сè е во ред! Сега сè уште го земам двапати на ден за третман на црниот дроб. Пред тоа, јадев што било без правила, како на пр., месо, пржена храна, а исто така често пиев и алкохол. На ултразвук, црниот дроб ми изгледаше лошо. Ќе продолжам да го земам. Цената е одлична.
Гордана (Неготино)
Пред 8 дена
Внимателно го прочитав составот пред да го нарачам, а овој производ содржи само природни екстракти, па затоа е погоден дури и за луѓе кои се чувствителни на разни работи. Јас имам алергии, но користам Hemomax без двоумење. Другите производи не се соодветни за мене поради нивниот состав. Како резултат на тоа, болеста што ја имав претходно исчезна откако го користам! Ви благодарам многу!
Силвија Спасовска (Скопје)
Пред 8 дена
Овој производ можам да го земам во секое време. Има добар состав, а сега мојот црн дроб е здрав.
Виктор (Прилеп)
Пред 8 дена
Штом дознав за Hemomax, го нарачав веднаш. Моето работно место е опасно и морам дополнително да се грижам за црниот дроб. Откако го користам, почнав да се чувствувам поздраво. Овој производ им го препорачав и на моите колеги во фабриката.
Лила Костова (Кочани)
Пред 8 дена
Овој производ неизмерно му помогна на мојот сопруг! Веднаш по земањето, неговиот црн дроб започна да се чисти… Лекарите се изненадија при прегледот затоа што неговиот црн дроб стана многу здрав.
Методи (Гостивар)
Пред 8 дена
Сакам да се ослободам од заболувањето на црниот дроб што е можно побрзо, а што е најважно, сакам да се ослободам од тоа безболно и лесно. Овој производ е токму она што го сакам. Ќе го порачам денес. Се надевам дека Hemomax сѐ уште не е распродаден.
Марта Ристоска (Струга)
Пред 8 дена
Мојот сопруг има хепатитис, а поминаа 2 години откако отиде на лекар за да се лечи. Ја споделивте оваа приказна во совршено време за нас. Ни дава голема надеж. Бидејќи претходно имавме пробано сè, но состојбата на неговиот црн дроб се влошуваше.
Кате Митева (Велес)
Пред 8 дена
Воопшто не верувам во вашиот чудотворен производ. Потрошив многу пари на вакви производи и мислам дека еден ден ќе умрам затоа што црниот дроб ми е оштетен од внесувањето вакви производи.
Сашо Костовски (Велес)
Пред 8 дена
Кој е твојот проблем, Кате? Да претпоставиме дека производот не делува кај тебе. Наместо да негодуваш за тоа на форуми, подобро е да ги прочиташ сите информации за Hemomax и да ги прочиташ мислењата на луѓето за него. Ќе разбереш дека овој производ не е вообичаен хемиски производ. Овој производ е направен од природни состојки, а составот е многу моќен. Не сум изненаден што овој производ не се продава во аптеките. Производителот е навистина мудар. Одлучи да се продава само на официјалната веб-страница, така што потрошувачите имаат доверба дека не се продаваат фалсификувани производи. Јас го нарачав и започнав да го користам, а сега моето тело е совршено здраво! Сега можам да стојам на свои нозе!
Jасмина (Гевгелија)
Пред 8 дена
Здраво! За жал, Hemomax сè уште не успеа да ја излечи мојата болест. Чувствувам дека болката малку стивна, но нема значителни промени. Ќе продолжам да го земам. Можеби за мене ќе треба да помине подолг период во споредба со другите за производот да ме излечи. Не сакам да се подложам на операција. Чувствувам дека нашите тела можат да се изборат против секоја болест!
Дејан Јовановски
Пред 8 дена
Здравствената програма е секогаш подготвена да ви помогне во лекувањето на вашата болест. Ве молиме, испратете ни ги вашите информации за контакт. Уште еднаш, би сакал да ве информирам сите вас дека Hemomax може да се набави по намалена цена само на официјалната веб-страница додека сè уште трае програмата, затоа побрзајте и набавете го производот. Пазете се од лажни производи!
Нарачајте Hemomax со попуст >>>

113 посетители моментално се наоѓаат на страницата